Sinds woensdagmiddag vier uur is er een grote storing bij WhatsApp waarbij gebruikers met name geen afbeeldingen meer kunnen downloaden. Foto's komen in onscherpe versie binnen en kunnen niet gedownload worden. Een foutmelding volgt als je op het downloadpijltje klikt.

whatsappstoring

Verbinden met een ander netwerk helpt niet. Het probleem ligt bij WhatsApp-eigenaar Facebook. Ook Facebook zelf en Instagram lijden onder de storing. Zo zijn er ook verbindingsproblemen met alledrie de apps. Onbekend is wanneer Facebook denkt de storing verholpen te hebben.

Update 4 juli

Donderdagochtend rond zes uur heeft Facebook de storing verholpen. Afbeeldingen kunnen weer worden gedownload in WhatsApp, Facebook en Instagram. Wat de oorzaak van de storing was heeft Facebook niet gemeld.

Bekijk de storing bij WhatsApp via Allestoringen.nl

Bekijk de storing bij Facebook via Allestoringen.nl

Bekijk de storing bij Instagram via Allestoringen.nl

Had jij ook last van de storing bij WhatsApp, Facebook en Instagram? Laat het weten in de reacties!

4 Reacties
Wednesday, July 3, 2019 Door matthijs

Reacties

Anoniem (bezoeker)

Storing inmiddels voorbij. Een groter probleem is dat Whatsapp meerdere keren is ge├╝pdatet, maar geen enkel teken van de beruchte groepen privacy instellingen. Dit heeft Whatsapp al maanden geleden beloofd.

Happy Linux User (bezoeker)

Wat je niet hebt, kun je ook niet missen :-)

gerrit (bezoeker)

Dat krijg je als een Ami monopolist alles in handen heeft

Anoniem (bezoeker)

Waar blijft night mode en de beruchte functie dat je voorkomt dat je door Jan en alleman aan groepsgesprekken wordt toegevoegd? Niet echt klantvriendelijk dat je eerst nieuwe functies belooft en ze vervolgens niet in de app opneemt.

Reageren

Deze vraag is om spam te voorkomen

Wat is het eerste woord van de naam van deze site?