Ziggo TV

Gemiddelde: 7.8 (501 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 

Live TV kijken werkt nu ook op internetverbindingen die niet van Ziggo zijn

Niet overal in huis een tv staan? Met de nieuwe Ziggo TV app kun je in en om je huis naar alle zenders kijken op je iPad, iPhone en je Android smartphone en tablet. Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5, Veronica en alle andere zenders in je tv-pakket kun je zo overal live zien. Je moet wel een televisie- en internet-abonnement van Ziggo hebben. Als je wifi-verbinding ver genoeg reikt kun je zomers ook in je tuin televisie kijken op je smartphone of tablet.

Verder biedt Ziggo TV een elektronische programma gids (EPG) met een overzicht van alle zenders en on demand tv mogelijkheden. De app is verkrijgbaar voor iOS en Android. Live tv kijken kon heel lang alleen op iPhone en iPad, maar op 26 september 2012 heeft Ziggo de Android-apps ook geschikt gemaakt voor televisie kijken. Live tv kijken werkt nu ook als je op een andere internetverbinding dan van Ziggo zit.

Voor KPN klanten is er de KPN iTV Online app om live tv te kijken

Reacties

Thuis Ziggo televisie en internet: dan kun je gratis tv kijken op je iPad (en over een tijdje ook op je pc/laptop).

Dat zou volgens Ziggo in haar magazine "Zie" al in December 2011 ook beschikbaar voor PC/Laptop zijn (pagina 10, 3de kolom). Oeps Ziggo is al 3 maanden over tijd. Wordt dan zeker september ?

Ik vind het erg jammer dat ik niet in het buitenland kan kijken zoals bij UPC of op een ander adres. Ook bijzonder vervelend dat ik niet met mijn laptop kan kijken. Dat zijn toch wel serieuze verschillen met de concurrent.

Vett echt waar vett gewoon, je download het programma.en hopla je kijkt tv op je iPad.niet te geloven.ga zo door jongen en meisjes

Ik zie dat live tv niet is te bekijken via je Android, betekent dit dat alleen de EPG te bekijken is? Wat verstaan jullie onder "Minder functionaliteit?

'Op Android tablets heb je helaas alleen de tv gids functie.' staat er vermeld. Dat is dus de EPG, en geen live tv inderdaad.

Alleen nog maar op de iPad, zoals het stukje vermeldt. Android tablets hebben alleen een tv-gids app. Live tv kijken komt later ook voor androidtablets en -smartphones. Ben benieuwd wanneer de android app uitkomt, kan nie t wachten.

Voel me met m'n Samsung (android) tablet behoorlijk in de steek gelaten door Ziggo. Waarom syreaming live tv nog steeds niet beschikbaar vor android ?? Kan gewoon geen technisch probleem zijn. Er bestond al een goed werkende app (wezelkrozum), maar die hebben ze geblokkeerd. Als anderen zoiets kunnen maken dan Ziggo al helemaal. Lijkt gewoon een commerciele zaak te zijn. Ziggo heeft een deal met Apple. Daarom ook absolute geheimhouding en mistgordijnen over het beschikbaar komen van live tv voor android. Als het nog veel langer gaat duren ben ik als jalenlange trouwe klant klaar met Ziggo en ga ik op zoek naat een andere provider....

Ja ook ik voel me in de steek gelaten door Ziggo. Omdat mij is verteld dat wanneer ik de alles in een abonnement nam, ik tv zou kunnen kijken op mijn tablet. Nooit is erbij gezegd dat dat alleen om de Apple ( ios) versie zou gaan. Was dat wel gebeurd, had ik misschien een andere keuze gemaakt! Nu voel ik me aan het lijntje gehouden. Als je wel een tweede tv kan hebben op hetzelfde abinnement waarom dan niet je tablet? De techniek is geen smoesje want die is er al!

In de huidige advertenties van Ziggo wordt dat nog steeds niet genoemd. Wat mij betreft moet Ziggo duidelijker zijn, want niet alleen een Ipad is een tablet.

ja wij voelen ons ook in de steek gelaten door ziggo en over wegen een ander provider te nemen al ziggo niet snel komt een oplossing voor tv op laptop en of tablet.

het is erg jammer dat ziggo denkt dat de meeste mensen apple thuis hebben, maar de meeste klanten zullen waarschijnlijk een gewone pc/laptop hebbenen gewone tablet. Waarschijnlijk verdienen de mensen bij ziggo zoveel dat ze het gewoon vinden dat je een apple koopt. Ik vind dus dat Ziggo de plank wel heel erg heeft mis geslagen, en dat KPN nu klanten wint. het is maar goed dat ze de kabel niet voor connurenten moeten openen want dan lopen de klanten misschien sneller weg. Ik ben al heel lang lid van ziggo maar ik vind dit echt een ge miste kans nu kan ik niet via mijn laptop het ek zien jammer.

kan ik nu wel of niet tv kijken op mijn computer weet niet hoe ik het voor elkaar moet krijgen. En op mijn Ipad doet het ook meer niet dan wel hoor Slecht!!!!!

Bij xs4all hebben ze dit probleem helemaal niet, daar gebruiken ze geen App, maar je browser. http://www.xs4all.nl/klant/televisie/service/#kijken_wanneeruwilt/web_tv En dat werkt dus onafhankelijk van de hardware, je moet alleen een goede browser hebben.

Het luisterpanel is het niwuee online klantenpanel voor Ziggo. Wij zijn dit nu aan het opzetten en gaan daar diverse onderzoeksrondes onder houden.

jammer van Ziggo, betaal best wel veel voor alle producten die we afnemen, lijkt me niet meer dan netjes om zo snel mogelijk over de brug te komen met de app voor Android,beetje bij de tijd blijven Ziggo!!

Ik zie zojuist het volgende op de Ziggo site (vooral de laatste zin is interessant!): Live tv kijken via de TV App Bovendien kunt u de belangrijkste Nederlandse zenders nu in en om het huis ook gewoon bekijken op uw iPad en iPhone! Daarvoor heeft u zowel Televisie als Internet (of Alles-in-1) van Ziggo nodig. Medio september zult u ook op Android-tablets en -smartphones live tv kunnen kijken.

Pagina's

Reageren