Ziggo TV

Cijfer: 
Gemiddelde: 7.8 (477 stemmen)
Geschikt voor: 
Voor Android, iPhone en iPad
Categorie: 
Actueel: 
Video en tv kijken met Ziggo TV werkt nu ook op veel budget Android-tablets

Niet overal in huis een tv staan? Met de nieuwe Ziggo TV app kun je in en om je huis naar alle zenders kijken op je iPad, iPhone en je Android smartphone en tablet. Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5, Veronica en alle andere zenders in je tv-pakket kun je zo overal live zien. Je moet wel een televisie- en internet-abonnement van Ziggo hebben. Als je wifi-verbinding ver genoeg reikt kun je zomers ook in je tuin televisie kijken op je smartphone of tablet.

Verder biedt Ziggo TV een elektronische programma gids (EPG) met een overzicht van alle zenders en on demand tv mogelijkheden. De app is verkrijgbaar voor iOS en Android. Live tv kijken kon heel lang alleen op iPhone en iPad, maar op 26 september 2012 heeft Ziggo de Android-apps ook geschikt gemaakt voor televisie kijken. Live tv kijken werkt alleen als je op een internetverbinding van Ziggo zit (behalve de Ziggo Wifispots).

Voor KPN klanten is er de KPN iTV Online app om live tv te kijken op je iPad of Android-tablet

Advertentie

Reacties

Is deze app echt gratis met thuis ziggo
Thuis Ziggo televisie en internet: dan kun je gratis tv kijken op je iPad (en over een tijdje ook op je pc/laptop).
en hoelang moeten we daar nog op wachten????????????????
Dat zou volgens Ziggo in haar magazine "Zie" al in December 2011 ook beschikbaar voor PC/Laptop zijn (pagina 10, 3de kolom). Oeps Ziggo is al 3 maanden over tijd. Wordt dan zeker september ?
laat die pc maar achter wegen dat is pas ergens 2020 als het ziggo ligt.
ik wil tv op mijn pc
hoe krijg ik tv op mijn pc?
wanneer is de ziggo app ook beschikbaar voor windows
wat bedoelen jullie over een tijdje
Vett echt waar vett gewoon, je download het programma.en hopla je kijkt tv op je iPad.niet te geloven.ga zo door jongen en meisjes
Ik zie dat live tv niet is te bekijken via je Android, betekent dit dat alleen de EPG te bekijken is? Wat verstaan jullie onder "Minder functionaliteit?
'Op Android tablets heb je helaas alleen de tv gids functie.' staat er vermeld. Dat is dus de EPG, en geen live tv inderdaad.
Wel jammer dat er alleen een paar zenders zijn. Ze kunnen beter meer zenders live laten zien
Hoop dat het werkt
Waarom kan ik op mijn samsung geen T.V kijken en op een ipad wel?
Toch maar een ipad moeten kopen Arnold
Waarom kan ik geen tv op mijn tab kijken
Waaromgeentvopmijnsamsung
waarom kan ik geen tv kijken op mijn andoid tablet en wel op ipaden ten tweede, hoe download ik dit dan?
Waarom heb ik geen geluid.? Bij andere programma s wel
Hm.... Op de Galaxy Note draait het niet.
Deze app werkt alleen op tabloids, niet op telefoons. Zoals de intro schrijft...
iPhone kan ook hoor.
Kan het ook op android phone? De htc?
lijkt me klasse
Kan hij niet op een tablet
Alleen nog maar op de iPad, zoals het stukje vermeldt. Android tablets hebben alleen een tv-gids app. Live tv kijken komt later ook voor androidtablets en -smartphones. Ben benieuwd wanneer de android app uitkomt, kan nie t wachten.
Probeer maar eens http://tv.wezelkrozum.nl/android , van tweakers.nl. Werkt voor mij prima.
vind het raar op de pc is handiger grootter beeld etc.. wanneer is het op de pc verkijgbaar?
Voel me met m'n Samsung (android) tablet behoorlijk in de steek gelaten door Ziggo. Waarom syreaming live tv nog steeds niet beschikbaar vor android ?? Kan gewoon geen technisch probleem zijn. Er bestond al een goed werkende app (wezelkrozum), maar die hebben ze geblokkeerd. Als anderen zoiets kunnen maken dan Ziggo al helemaal. Lijkt gewoon een commerciele zaak te zijn. Ziggo heeft een deal met Apple. Daarom ook absolute geheimhouding en mistgordijnen over het beschikbaar komen van live tv voor android. Als het nog veel langer gaat duren ben ik als jalenlange trouwe klant klaar met Ziggo en ga ik op zoek naat een andere provider....
Ja ook ik voel me in de steek gelaten door Ziggo. Omdat mij is verteld dat wanneer ik de alles in een abonnement nam, ik tv zou kunnen kijken op mijn tablet. Nooit is erbij gezegd dat dat alleen om de Apple ( ios) versie zou gaan. Was dat wel gebeurd, had ik misschien een andere keuze gemaakt! Nu voel ik me aan het lijntje gehouden. Als je wel een tweede tv kan hebben op hetzelfde abinnement waarom dan niet je tablet? De techniek is geen smoesje want die is er al!
In de huidige advertenties van Ziggo wordt dat nog steeds niet genoemd. Wat mij betreft moet Ziggo duidelijker zijn, want niet alleen een Ipad is een tablet.
Zoals in het stukje staat is live tv kijken op je Android-tablet en telefoon sinds 26 september beschikbaar.
ja wij voelen ons ook in de steek gelaten door ziggo en over wegen een ander provider te nemen al ziggo niet snel komt een oplossing voor tv op laptop en of tablet.
het is erg jammer dat ziggo denkt dat de meeste mensen apple thuis hebben, maar de meeste klanten zullen waarschijnlijk een gewone pc/laptop hebbenen gewone tablet. Waarschijnlijk verdienen de mensen bij ziggo zoveel dat ze het gewoon vinden dat je een apple koopt. Ik vind dus dat Ziggo de plank wel heel erg heeft mis geslagen, en dat KPN nu klanten wint. het is maar goed dat ze de kabel niet voor connurenten moeten openen want dan lopen de klanten misschien sneller weg. Ik ben al heel lang lid van ziggo maar ik vind dit echt een ge miste kans nu kan ik niet via mijn laptop het ek zien jammer.
kan ik nu wel of niet tv kijken op mijn computer weet niet hoe ik het voor elkaar moet krijgen. En op mijn Ipad doet het ook meer niet dan wel hoor Slecht!!!!!
De app voor android komt waarschijnlijk pas na de zomer
Geweldig
Bij xs4all hebben ze dit probleem helemaal niet, daar gebruiken ze geen App, maar je browser. http://www.xs4all.nl/klant/televisie/service/#kijken_wanneeruwilt/web_tv En dat werkt dus onafhankelijk van de hardware, je moet alleen een goede browser hebben.
Slimmerds, Houd het bij Android en kap met Ziggo.
ik wil tv op mn laptop net als voorheen android of tablets interesseren me niet
Het luisterpanel is het niwuee online klantenpanel voor Ziggo. Wij zijn dit nu aan het opzetten en gaan daar diverse onderzoeksrondes onder houden.
jammer van Ziggo, betaal best wel veel voor alle producten die we afnemen, lijkt me niet meer dan netjes om zo snel mogelijk over de brug te komen met de app voor Android,beetje bij de tijd blijven Ziggo!!
Ik kijk tv :)
Ik zie zojuist het volgende op de Ziggo site (vooral de laatste zin is interessant!): Live tv kijken via de TV App Bovendien kunt u de belangrijkste Nederlandse zenders nu in en om het huis ook gewoon bekijken op uw iPad en iPhone! Daarvoor heeft u zowel Televisie als Internet (of Alles-in-1) van Ziggo nodig. Medio september zult u ook op Android-tablets en -smartphones live tv kunnen kijken.
Ben benieuwd
Het werd wel tijd we wachten al zo lang Eigenlijk moeten we ziggo ook latenwachten op hun geld Zouden ze dan wel snel zijn
Akkoord
Leuk hoor van Ziggo. Afgekeken van KPN, Telfort en XS4All. Deze providers hebben dit al geruime tijd in hun pakket met veel meer zenders.
Nou, Ziggo heeft het al geruime tijd voor iPad en iPhone, maar deze week is de functie er pas voor Android bijgekomen.

Pagina's

Reageren