Smurfs' Village

Gemiddelde: 6.5 (31 stemmen)
Voor Android

Smurfs' Village is een leuk spelletje voor Android waarin je je eigen Smurfendorp kunt bouwen. Door opdrachten uit te voeren en groente en fruit te verbouwen verdien je geld waarmee je vervolgens nieuwe huisjes en dergelijke voor je dorp kunt kopen.

Het is een grappig spelletje dat leuk is om af en toe even snel te spelen. Langzaam maar zeker zal je dorp steeds groter worden en kan je steeds meer mini-games spelen.

Reacties

wie weet hoe ik mijn smurfvillage kan overzetten op m,n nieuwe telefoon (android 2.2 naar android 2.3) zonder dat ik overnieuw hoef te beginnen?

Leuke maar ook een dure app. Hij lijkt gratis maar tijdens het spelen kun je allerlei spulletjes kopen. mijn dochter van 6 kan nog niet lezen en weet niet dat dit ons geld gaat kosten. Je krijgt geen refund vraag omdat de gratis app al veel eerder is gedownload.

Je moet ook helemaal niks kopen met geld dat is helemaal niet nidig. Het duurt dan wel langer maarja geduld. Je gaat er toch geen echt geld aan uit geven. Als je spel crasht is alles weg.

ik vind het spel heel erg leuk maar heb hem verwijderd omdat ik het geluid er niet vanaf kon zetten. Elke keer krijg ik een irritant geluidje met dat mn bessen klaar zijn enzo.

Leuk spel! Je moet alleen wel voor de smurfberries betalen. Hiermee kan je de meeste dingen bouwen.....en die smurfberries krijg je niet snel (tijdens het spel)....ik wacht al dagenlang om een keer een huisje met Smurfin te kopen...

Ik speel het speel nu al bijna een jaar en heb nog nooit iets hoeven kopen, ook geen speciale smurfberries. En je red het prima zonder de spullen die je kan kopen met je smurfberries. Sommige dingen duren dan alleen wat langer maar daar heb ik het geduld wel voor. Je kan tevens wel smurfberries verdienen in het spel (gaat alleen niet zo heel snel). Wanneer je een level omhoog gaat krijg je er een aantal bij en met het behalen van goals kan je ze ook verdienen. Ook naarmate je omhoog gaat in levels krijg je smurfen en gebouwen waarmee je eens in de zoveel tijd smurfberries kan verdienen. Deze smurfen/gebouwen zijn:lol smurf, lucky smurf, graven op de berg en bij het duiken naar parels. En er wordt altijd meerdere keren nagevraagt of je iets daadwerkelijk wil kopen met 'echt geld'. Dus dit kan niet 'per ongeluk' gebeuren.

Nou sinds gisteren loopt smurf village vast ik heb spel per ongeluk verwijderd en weer gedownload nu ben ik heel mijn dorp kwijt kan ook niet meer recoveren wat nu

Reageren