Gratis iPhone apps downloaden

Hieronder vind je de beste gratis apps voor je iPhone. Je kunt de gewenste Categorie selecteren en je kunt de apps rangschikken op de datum dat ze toegevoegd zijn (met de nieuwste bovenaan) of op populariteit (met de meest bekeken apps bovenaan). De meeste apps zijn geschikt voor iPhone 3GS, 4, 4S, 5 en iPod Touch. Veel apps kunnen ook op de nieuwe iPhone 5S en iPhone 5C draaien.

South Park

Voor Android, iPhone en iPad
7
Gemiddelde: 7 (3 stemmen)

Met de officiële South Park app kun je alle afleveringen van de populaire serie bekijken op je telefoon of tablet. De app biedt een strakke, duidelijke interface waarin je direct naar de nieuwste afleveringen kunt gaan, of je kunt per seizoen door het aanbod bladeren. De afleveringen laden snel, maar helaas is de beeldkwaliteit niet altijd even goed.

Angry Birds Epic

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
10
Gemiddelde: 10 (2 stemmen)

Eigenlijk kent iedereen die een smartphone heeft Angry Birds wel. Er zijn inmiddels ontzettend veel Angry Birds games uitgekomen met steeds weer een ander thema, waarbij je elke keer weer de vogels moest katapulteren richting de groene varkens.

Thuisarts.nl

Voor Android, iPhone en iPad
6.375
Gemiddelde: 6.4 (8 stemmen)

Thuisarts.nl is de officiële app van het Nederlandse Huisartsen Genootschap. Als je ziek bent of betrouwbare informatie over gezondheid zoekt dan is dit de aangewezen bron! Thuisarts.nl biedt een overzicht van de meest voorkomende klachten en ziektes en geeft advies wat je moet doen, wanneer je naar een arts moet gaan - en wat je eventueel zelf kunt doen.

100 Balls

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
5.33333
Gemiddelde: 5.3 (6 stemmen)

100 Balls is een spel waarbij je ballen op het juiste moment moet laten vallen in bewegende bekers. Zorg er voor dat zoveel mogelijk ballen in de bekers vallen, want ballen die de beker missen ben je kwijt. Zoals de naam van het spel al aangeeft begin je met 100 ballen en moet je zo veel mogelijk ballen in de bekers laten vallen totdat al je ballen op zijn.

Pinterest

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
5.4
Gemiddelde: 5.4 (15 stemmen)
Actueel: 

Voor Windows Phone is er nu een officiële Pinterest app

Ben je creatief, doe je graag nieuwe inspiratie op en wil je dit allemaal met anderen delen? Dan is Pinterest een leuke app voor je. Je prikbord is het startpunt van Pinterest. Alles wat je leuk vindt kun je via anderen verzamelen (pinnen of liken) en daarna weer met anderen delen.

Ocean Run 3D

Voor Android, iPhone en iPad
6
Gemiddelde: 6 (2 stemmen)

In Ocean Run moet je zo lang mogelijk het parcours volgen zonder ergens tegenaan te botsen. Onderweg zijn er verschillende voorwerpen die je kunt pakken om op deze manier zo veel mogelijk punten te scoren. Ocean Run lijkt erg veel op spellen als Subway Surfers en Temple Run en voor wie deze spelletjes leuk vindt, zal Ocean Run voor weinig verrassingen zorgen.

NOS FIFA WK 2014

Voor Android, iPhone en iPad
5.66667
Gemiddelde: 5.7 (6 stemmen)

De NOS FIFA WK 2014 app geeft een overzicht van de selecties van alle landen, het speelschema, de uitslagen en video's met voorbeschouwingen en profielen. Als het WK begonnen is zijn er bovendien wedstrijdbeelden te zien en kun je alle statistieken raadplegen. Onmisbaar voor de echte voetbalfan!

2048

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
0
Nog geen stemmen

2048 is één van de populairste spelletjes van het moment. In 2048 moet je blokjes met hetzelfde getal combineren om een nieuw blokje met de dubbele waarde te creëren. Twee blokjes van 2 wordt één van 4, twee blokjes van 4 worden samen 8, etc. Dit doe je net zo lang totdat je een blokje van 2048 krijgt. Maar let er wel op dat je speelveld niet vol raakt.

Word Lens

Voor Android, iPhone en iPad
5
Gemiddelde: 5 (3 stemmen)

Word Lens is een zeer bijzondere app die tot voor kort geld kostte, maar nu Word Lens door Google is gekocht gratis is. Met Word Lens kan je teksten vertalen door middel van je camera.

Pagina's