Gratis iPhone apps downloaden

Hieronder vind je de beste gratis apps voor je iPhone. Je kunt de gewenste Categorie selecteren en je kunt de apps rangschikken op de datum dat ze toegevoegd zijn (met de nieuwste bovenaan) of op populariteit (met de meest bekeken apps bovenaan). De meeste apps zijn geschikt voor iPhone 3GS, 4, 4S, 5 en iPod Touch. Veel apps kunnen ook op de nieuwe iPhone 5S en iPhone 5C draaien.

Microsoft Word

Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 

Voor tablets met Android 4.4 en hoger is nu Microsoft Word officieel verkrijgbaar

Met Microsoft Word voor Android tablets, iPhone en iPad kun je gratis documenten bekijken, aanmaken én bewerken. Zonder Office 365 abonnement. De app heeft dezelfde functionaliteit op iPhone, iPad en Android tablets.

Microsoft Excel

Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 

Voor tablets met Android 4.4 en hoger is nu Microsoft Excel officieel beschikbaar

Met Microsoft Excel voor Android tablets, iPhone en iPad kun je gratis spreadsheets bekijken, aanmaken én bewerken. Zonder Office 365 abonnement. De app heeft nu op je Android tablet, iPhone en iPad dezelfde mogelijkheden.

Microsoft PowerPoint

Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 

Voor tablets met Android 4.4 en hoger is nu Microsoft PowerPoint officieel beschikbaar

Met Microsoft PowerPoint voor Android tablets, iPhone en iPad kun je gratis presentaties bekijken, aanmaken én bewerken. Zonder Office 365 abonnement. De app heeft op je Android tablet, iPhone en iPad ook dezelfde functionaliteit.

Ziggo TV

Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 

Live TV kijken werkt nu ook op internetverbindingen die niet van Ziggo zijn

Niet overal in huis een tv staan? Met de nieuwe Ziggo TV app kun je in en om je huis naar alle zenders kijken op je iPad, iPhone en je Android smartphone en tablet. Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5, Veronica en alle andere zenders in je tv-pakket kun je zo overal live zien.

VLC

Voor Android
Actueel: 

VLC voor Android is geen beta meer, VLC voor iOS weer uit App Store gehaald

De populaire VLC media player app speelt bijna elk video-bestand af. Waar andere mediaspelers maar een beperkt aantal video-formaten aankunnen, kun je met VLC praktisch alle filmpjes en streams bekijken. VLC is op pc's al jaren een van de meestgebruikte mediaspelers en de VLC app is nu beschikbaar voor Android, maar niet meer voor iOS.

One More Line

Voor Android, iPhone en iPad

One More Line is een ontzettend snel en moeilijk spelletje waarbij je tussen obstakels doorvliegt en deze zo goed mogelijk moet zien te ontwijken. Dit doe je door in een baan om deze obstakels te vliegen en op het juiste moment los te laten om naar het volgende obstakel te gaan. Het spel is erg moeilijk en daardoor ook vaak frustrerend, maar tegelijkertijd ook verslavend. Keer op keer wil je weer je topscore verbeteren.

Godus

Voor Android, iPhone en iPad

In Godus speel je een god en heers je over een primitief volk dat je moet helpen te groeien en evolueren. Als god zijnde kun je het landschap veranderen, je volgelingen opdracht geven huizen te bouwen of een boerderij te onderhouden en ook kun je je volgelingen belonen of straffen. Godus is een erg bijzonder spel waarmee je een flinke tijd bezig kunt zijn.

Stick Hero

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone

Stick Hero is weer typisch zo'n spel waarbij het concept ontzettend simpel is, maar de uitvoering heel erg lastig. Bij Stick Hero moet je van het ene platform naar het andere zien te komen door een stok over het tussenliggende ravijn te leggen. Hoe langer je op het scherm drukt, hoe langer de stok wordt. Op die manier moet je goed inschatten hoe lang de stok moet zijn om de overkant te halen. Er zit geen eind aan het spel; het gaat er om dat je een zo hoog mogelijke score behaalt en dus zoveel mogelijk ravijnen overbrugt. Val je in het ravijn, dan begin je weer opnieuw.

Twitter gaat kijken welke apps je hebt geïnstalleerd. Lees hier hoe je dit uitschakelt

Om gebruikers gerichte advertenties te laten zien gaat Twitter bijhouden welke apps je op je telefoon hebt staan. Je krijgt als Twitter-gebruiker de mogelijkheid om dit uit te zetten, maar het staat standaard ingeschakeld. Het verzamelen van deze gegevens noemt Twitter App Graph. Twitter geeft aan dat het geen data zal verzamelen over het gebruik van de apps. Als Twitter-gebruiker zal je geïnformeerd worden wanneer Twitter begint met het verzamelen van de gegevens.

TwoDots

Voor Android, iPhone en iPad

TwoDots is een verslavend spel van de makers van Dots. Het spel heeft veel weg van Candy Crush, maar ziet er compleet anders uit. Het spelelement lijkt er wel sterk op. Door stippen met dezelfde kleur met elkaar te verbinden speel je de stippen weg. Elk level heeft een bepaald doel wat behaald moet worden. Een doel kan bijvoorbeeld zijn om in een bepaald aantal zetten 30 rode en 30 blauwe stippen weg te spelen en de doelen die je moet behalen worden elk level moeilijker.

Pagina's