Gratis iPhone apps downloaden

Hieronder vind je de beste gratis apps voor je iPhone. Je kunt de gewenste Categorie selecteren en je kunt de apps rangschikken op de datum dat ze toegevoegd zijn (met de nieuwste bovenaan) of op populariteit (met de meest bekeken apps bovenaan). De meeste apps zijn geschikt voor iPhone 3GS, 4, 4S, 5 en iPod Touch. Veel apps kunnen ook op de nieuwe iPhone 5S en iPhone 5C draaien.

RETRY

Voor Android, iPhone en iPad
0
Nog geen stemmen

De makers van de populaire Angry Birds spellen hebben een nieuwe game uitgebracht die sterk geinspireerd is op Flappy Bird. Dat wil niet zeggen dat ze simpelweg Flappy Bird hebben nageaapt. In RETRY bestuur je een vliegtuigje dat je veilig naar het einde van het level moet begeleiden. De besturing is simpel: Door op het scherm te tikken gaat het vliegtuigje omhoog en laat je los, dan daalt het vliegtuigje weer.

NPO Zapp

Voor Android, iPhone en iPad
0
Nog geen stemmen

NPO Zapp is de Uitzending gemist voor de kinderprogramma's van Zappelin. Je kunt met deze app de programma's van Zappelin op NPO 1 en 3 terugzien. Ook kun je - afhankelijk van de rechten - sommige uitzendingen live bekijken.

Spider-Man Unlimited

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
3
Gemiddelde: 3 (1 stem)


Spider-Man Unlimited is een zogenaamde endless runner game, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Temple Run en Subway Surfers. In dit soort spellen ren je over een parcours en moet je obstakels ontwijken en vijanden verslaan. Spider-Man Unlimited ziet er erg mooi uit en heeft een leuke cartoon-achtige look waardoor het behoorlijk op de tekeningen in een stripboek lijkt. Het spel zit vol actie en je zult steeds snel moeten reageren om niet tegen vijanden en andere opstakels op te botsen.

FIFA 15 Ultimate Team

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
6.75
Gemiddelde: 6.8 (4 stemmen)

Elk najaar komt er weer een nieuw deel uit van het populaire voetbalspel FIFA. Dat is dit jaar niet anders en ook de mobiele versie is inmiddels te downloaden. De opzet van de game voor Android, iOS en Windows Phone is wel anders dan die van de versie voor PC en consoles. In deze game draait het allemaal om het samenstellen van een zo goed mogelijk team.

WhatsApp

Voor Android, iPhone en iPad, BlackBerry en Windows Phone
6.71869
Gemiddelde: 6.7 (1006 stemmen)
Actueel: 

Je kunt nu (eindelijk!) onderschriften toevoegen bij foto's en video's

Met de populaire WhatsApp messenger kunnen gebruikers berichten versturen via internet naar andere WhatsApp-gebruikers. In feite kun je sms'en zonder dat het van het beltegoed afgaat, omdat de berichten via internet verstuurd worden. Ook kun je bijlages meesturen, zoals foto's.

Grotere iPhone 6 en iPhone 6 Plus gepresenteerd: 26 september te bestellen

Apple heeft vanavond de langverwachte nieuwe iPhone aangekondigd. De iPhone 6 wordt groter en komt in twee formaten: 4,7 inch en 5,5 inch (de huidige iPhone 5S is nog 4 inch). Ook is het ontwerp van de iPhone 6 veranderd met meer afgeronde hoeken. Binnenin zitten een snellere processor (A8), licht verbeterde camera en een NFC chip waardoor je kunt betalen met het nieuwe Apple Pay.

Google Presentaties

Voor Android, iPhone en iPad
5.33333
Gemiddelde: 5.3 (3 stemmen)
Actueel: 

Google Presentaties is nu ook beschikbaar voor de iPhone en iPad

Met Google Documenten en Google Spreadsheets bracht Google al twee office apps uit en nu is daar een presentatie-app bijgekomen; Google Presentaties. Google Presentaties complementeert het office aanbod van Google en is een mobiel alternatief voor PowerPoint van Microsoft. Met deze app kan je presentaties maken en delen met andere en ook is het mogelijk om tegelijkertijd met anderen te werken aan dezelfde presentatie. Ook kan je eenvoudig PowerPoint-bestanden openen en bewerken.

KRO Kindertijd

Voor Android, iPhone en iPad
3.5
Gemiddelde: 3.5 (2 stemmen)

Via de KRO Kindertijd app kun je alle uitzendingen van het kinderprogramma terugzien. Ideaal om je kinderen te vermaken als er geen tv in de buurt is. Handig is dat je de afleveringen van KRO Kindertijd niet alleen direct online kunt bekijken, maar dat ze ook naar je tablet of telefoon gedownload kunnen worden, zodat je ze op een later tijdstip - als je geen internetverbinding hebt - kunt terugzien.

WPS Office (voorheen Kingsoft)

Voor Android, iPhone en iPad
6.19048
Gemiddelde: 6.2 (63 stemmen)

Office-bestanden openen en bewerken op je smartphone of tablet is niet altijd makkelijk. Veel office-apps zijn duur of bieden in de gratis versie alleen viewer-mogelijkheden. WPS Office (voorheen Kingsoft) is anders: dit is een van de betere gratis app om Word-documenten, Excel-spreadsheets en PowerPoint-presentaties te bekijken én te bewerken.

BBM BlackBerry Messenger

Voor Android, iPhone en iPad, BlackBerry en Windows Phone
5.04
Gemiddelde: 5 (25 stemmen)
Actueel: 

BlackBerry Messenger is nu ook beschikbaar voor Windows Phone

De bekende BlackBerry Messenger ('pingen') is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android telefoons. Met BBM kun je gratis cross platform berichten sturen naar BlackBerry, Android smartphones en iDevices. BlackBerry Messenger moet hiermee gaan concurreren met WhatsApp.

Pagina's