Gratis iPad apps downloaden

Hieronder vind je de beste gratis apps voor je iPad. Je kunt een Categorie selecteren en de apps sorteren op de datum dat ze toegevoegd zijn (met de nieuwste bovenaan) of op populariteit (met de meest bekeken apps bovenaan). Klik dan op Toepassen. De apps zijn geschikt voor iPad en iPad mini. iPhone apps zijn op klein formaat te bekijken op je iPad.

FIFA 15 Ultimate Team

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
10
Gemiddelde: 10 (2 stemmen)

Elk najaar komt er weer een nieuw deel uit van het populaire voetbalspel FIFA. Dat is dit jaar niet anders en ook de mobiele versie is inmiddels te downloaden. De opzet van de game voor Android, iOS en Windows Phone is wel anders dan die van de versie voor PC en consoles. In deze game draait het allemaal om het samenstellen van een zo goed mogelijk team.

Google Presentaties

Voor Android, iPhone en iPad
5.33333
Gemiddelde: 5.3 (3 stemmen)
Actueel: 

Google Presentaties is nu ook beschikbaar voor de iPhone en iPad

Met Google Documenten en Google Spreadsheets bracht Google al twee office apps uit en nu is daar een presentatie-app bijgekomen; Google Presentaties. Google Presentaties complementeert het office aanbod van Google en is een mobiel alternatief voor PowerPoint van Microsoft. Met deze app kan je presentaties maken en delen met andere en ook is het mogelijk om tegelijkertijd met anderen te werken aan dezelfde presentatie. Ook kan je eenvoudig PowerPoint-bestanden openen en bewerken.

KRO Kindertijd

Voor Android, iPhone en iPad
3.5
Gemiddelde: 3.5 (2 stemmen)

Via de KRO Kindertijd app kun je alle uitzendingen van het kinderprogramma terugzien. Ideaal om je kinderen te vermaken als er geen tv in de buurt is. Handig is dat je de afleveringen van KRO Kindertijd niet alleen direct online kunt bekijken, maar dat ze ook naar je tablet of telefoon gedownload kunnen worden, zodat je ze op een later tijdstip - als je geen internetverbinding hebt - kunt terugzien.

WPS Office (voorheen Kingsoft)

Voor Android, iPhone en iPad
6.19355
Gemiddelde: 6.2 (62 stemmen)

Office-bestanden openen en bewerken op je smartphone of tablet is niet altijd makkelijk. Veel office-apps zijn duur of bieden in de gratis versie alleen viewer-mogelijkheden. WPS Office (voorheen Kingsoft) is anders: dit is een van de betere gratis app om Word-documenten, Excel-spreadsheets en PowerPoint-presentaties te bekijken én te bewerken.

BBM BlackBerry Messenger

Voor Android, iPhone en iPad, BlackBerry en Windows Phone
5.04
Gemiddelde: 5 (25 stemmen)
Actueel: 

BlackBerry Messenger is nu ook beschikbaar voor Windows Phone

De bekende BlackBerry Messenger ('pingen') is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android telefoons. Met BBM kun je gratis cross platform berichten sturen naar BlackBerry, Android smartphones en iDevices. BlackBerry Messenger moet hiermee gaan concurreren met WhatsApp.

Know How

Voor iPhone en iPad
3.4
Gemiddelde: 3.4 (5 stemmen)

Wil je elke dag een gratis weetje op je iPhone? Dan moet je zeker deze app installeren. De app Know How is samengesteld door de makers van het nieuwe gelijknamige magazine. Alle dingen die je ooit nog eens had willen weten (en niet had willen weten), komen voorbij op deze app.

VakantieBieb

Voor Android, iPhone en iPad
0
Nog geen stemmen

Met de app VakantieBieb kun je (na een eenmalige registratie) gedurende een vakantieperiode gratis boeken lezen op je tablet of smartphone. Er is een bepaalde selectie aan boeken beschikbaar van verschillende categorieën, dus voor ieder wat wils.

South Park

Voor Android, iPhone en iPad
6.8
Gemiddelde: 6.8 (5 stemmen)

Met de officiële South Park app kun je alle afleveringen van de populaire serie bekijken op je telefoon of tablet. De app biedt een strakke, duidelijke interface waarin je direct naar de nieuwste afleveringen kunt gaan, of je kunt per seizoen door het aanbod bladeren.

Angry Birds Epic

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
7
Gemiddelde: 7 (7 stemmen)

Eigenlijk kent iedereen die een smartphone heeft Angry Birds wel. Er zijn inmiddels ontzettend veel Angry Birds games uitgekomen met steeds weer een ander thema, waarbij je elke keer weer de vogels moest katapulteren richting de groene varkens.

Thuisarts.nl

Voor Android, iPhone en iPad
5.2
Gemiddelde: 5.2 (15 stemmen)

Thuisarts.nl is de officiële app van het Nederlandse Huisartsen Genootschap. Als je ziek bent of betrouwbare informatie over gezondheid zoekt dan is dit de aangewezen bron! Thuisarts.nl biedt een overzicht van de meest voorkomende klachten en ziektes en geeft advies wat je moet doen, wanneer je naar een arts moet gaan - en wat je eventueel zelf kunt doen.

Pagina's