Gratis iPad apps downloaden

Hieronder vind je de beste gratis apps voor je iPad. Je kunt een Categorie selecteren en de apps sorteren op de datum dat ze toegevoegd zijn (met de nieuwste bovenaan) of op populariteit (met de meest bekeken apps bovenaan). Klik dan op Toepassen. De apps zijn geschikt voor iPad en iPad mini. iPhone apps zijn op klein formaat te bekijken op je iPad.

Age of Empires komt deze zomer naar telefoon en tablet

Vrijwel iedereen die wel eens een computerspel speelt, heeft wel eens gehoord van Age of Empires. Deze gameserie is altijd ontzettend populair geweest en Microsoft heeft aangekondigd dat een mobiele versie van dit spel deze zomer uit zal komen voor Android, iPhone, iPad en Windows Phone. In dit strategiespel kun je kiezen uit verschillende historische volken zoals de Vikingen, Franken en Kelten. In de trailer hieronder is te zien hoe het spel eruit zal komen te zien.

Microsoft PowerPoint voor iPad

10
Gemiddelde: 10 (1 stem)
Voor iPhone en iPad
Actueel: 
PowerPoint is nu gratis beschikbaar voor iPad als viewer

Microsoft PowerPoint is eindelijk te gebruiken voor iPad. De gratis versie is alleen een viewer voor PowerPoint-presentaties. Als je presentaties wilt maken of bewerken moet je een Office 365 abonnement hebben.

Microsoft Excel voor iPad

0
Nog geen stemmen
Voor iPhone en iPad
Actueel: 
Excel is nu gratis beschikbaar voor iPad als viewer

Microsoft Excel is eindelijk te downloaden voor iPad. De gratis versie is alleen een viewer voor spreadsheets. Als je Excel-bestanden wilt bewerken moet je een Office 365 abonnement hebben.

Microsoft Word voor iPad

0
Nog geen stemmen
Voor iPhone en iPad
Actueel: 
Word is nu gratis beschikbaar voor iPad als viewer

Microsoft Word is eindelijk beschikbaar voor iPad. De gratis versie is alleen een viewer, als je Word-documenten wilt bewerken moet je een Office 365 abonnement hebben.

Microsoft brengt Word, Excel en PowerPoint voor iPad uit, Office Mobile voor iPhone en Android smartphones gratis geworden

Vanaf vandaag is Microsoft Office beschikbaar voor de iPad. De apps voor Word, Excel en PowerPoint zijn speciaal aangepast voor het touchscreen van de iPad. De viewer-functie is gratis op iPad, voor editen van bestanden is een abonnement nodig. Het voorheen betaalde Microsoft Office Mobile voor iPhone en Android smartphones is nu wel geheel gratis geworden voor bekijken én bewerken van documenten, spreadsheets en presentaties.

Room for thought

10
Gemiddelde: 10 (1 stem)
Voor Android, iPhone en iPad

Maak met Room for thought een mooi en origineel eigen fotodagboek. Met Room for thought krijg je elke dag op een willekeurig moment een melding: "pic your moment now". Wanneer je deze melding opent krijg je een paar seconden de tijd om een foto te nemen van wat je op dat moment aan het doen bent.

Apple vervangt iPad 2 door iPad 4

Naast de nieuwste iPad, op dit moment de iPad Air, verkoopt Apple altijd ook een oudere iPad voor een lagere prijs. Tot voor kort was dit de iPad 2. De iPad 2 is echter behoorlijk verouderd en voor maar 100 euro minder dan de iPad Air leek dit niet echt een goede deal. Inmiddels is de iPad 2 vervangen door de iPad 4, de voorganger van de iPad Air. Ten opzichte van de iPad 2 heeft deze onder andere een retinascherm en is hij bovendien een stuk sneller.

Horizon TV UPC

0
Nog geen stemmen
Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 
Met Horizon TV van UPC kun je nu ook op je Android apparaat televisie kijken

Met de Horizon TV app van UPC kun je in en om je huis naar alle tv-zenders kijken op je iPad, iPhone en je Android smartphone en tablet. Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5, Veronica en alle andere kanalen in je UPC abonnement kun je zo overal live zien.

OneNote

7.57143
Gemiddelde: 7.6 (14 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
Actueel: 
OneNote is nu ook gratis beschikbaar voor iPad

OneNote is de notitie-app van Microsoft Office. Met OneNote kun je aantekeningen maken en takenlijstjes bijhouden. Je kunt je notities synchroniseren met de online opslagdienst OneDrive.

viaProtect

0
Nog geen stemmen
Voor Android, iPhone en iPad

Het is de laatste tijd voortdurend in het nieuws: Je surfgedrag op internet, je berichten op Facebook en je gevoerde telefoongesprekken, het lijkt alsof overal met je meegekeken kan worden. viaProtect is een app die jou als gebruiker een idee geeft over hoeveel data je deelt en met wie.

Pagina's