Gratis iPad apps downloaden

Hieronder vind je de beste gratis apps voor je iPad. Je kunt een Categorie selecteren en de apps sorteren op de datum dat ze toegevoegd zijn (met de nieuwste bovenaan) of op populariteit (met de meest bekeken apps bovenaan). Klik dan op Toepassen. De apps zijn geschikt voor iPad en iPad mini. iPhone apps zijn op klein formaat te bekijken op je iPad.

Know How

Voor iPhone en iPad
0
Nog geen stemmen

Wil je elke dag een gratis weetje op je iPhone? Dan moet je zeker deze app installeren. De app Know How is samengesteld door de makers van het nieuwe gelijknamige magazine. Alle dingen die je ooit nog eens had willen weten (en niet had willen weten), komen voorbij op deze app.

VakantieBieb

Voor Android, iPhone en iPad
0
Nog geen stemmen

Met de app VakantieBieb kun je (na een eenmalige registratie) gedurende een vakantieperiode gratis boeken lezen op je tablet of smartphone. Er is een bepaalde selectie aan boeken beschikbaar van verschillende categorieën, dus voor ieder wat wils.

South Park

Voor Android, iPhone en iPad
7
Gemiddelde: 7 (3 stemmen)

Met de officiële South Park app kun je alle afleveringen van de populaire serie bekijken op je telefoon of tablet. De app biedt een strakke, duidelijke interface waarin je direct naar de nieuwste afleveringen kunt gaan, of je kunt per seizoen door het aanbod bladeren.

Angry Birds Epic

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
10
Gemiddelde: 10 (2 stemmen)

Eigenlijk kent iedereen die een smartphone heeft Angry Birds wel. Er zijn inmiddels ontzettend veel Angry Birds games uitgekomen met steeds weer een ander thema, waarbij je elke keer weer de vogels moest katapulteren richting de groene varkens.

Thuisarts.nl

Voor Android, iPhone en iPad
5.88889
Gemiddelde: 5.9 (9 stemmen)

Thuisarts.nl is de officiële app van het Nederlandse Huisartsen Genootschap. Als je ziek bent of betrouwbare informatie over gezondheid zoekt dan is dit de aangewezen bron! Thuisarts.nl biedt een overzicht van de meest voorkomende klachten en ziektes en geeft advies wat je moet doen, wanneer je naar een arts moet gaan - en wat je eventueel zelf kunt doen.

100 Balls

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
5.42857
Gemiddelde: 5.4 (7 stemmen)

100 Balls is een spel waarbij je ballen op het juiste moment moet laten vallen in bewegende bekers. Zorg er voor dat zoveel mogelijk ballen in de bekers vallen, want ballen die de beker missen ben je kwijt. Zoals de naam van het spel al aangeeft begin je met 100 ballen en moet je zo veel mogelijk ballen in de bekers laten vallen totdat al je ballen op zijn.

Pinterest

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
5.4
Gemiddelde: 5.4 (15 stemmen)
Actueel: 

Voor Windows Phone is er nu een officiële Pinterest app

Ben je creatief, doe je graag nieuwe inspiratie op en wil je dit allemaal met anderen delen? Dan is Pinterest een leuke app voor je. Je prikbord is het startpunt van Pinterest. Alles wat je leuk vindt kun je via anderen verzamelen (pinnen of liken) en daarna weer met anderen delen.

Ocean Run 3D

Voor Android, iPhone en iPad
6
Gemiddelde: 6 (2 stemmen)

In Ocean Run moet je zo lang mogelijk het parcours volgen zonder ergens tegenaan te botsen. Onderweg zijn er verschillende voorwerpen die je kunt pakken om op deze manier zo veel mogelijk punten te scoren. Ocean Run lijkt erg veel op spellen als Subway Surfers en Temple Run en voor wie deze spelletjes leuk vindt, zal Ocean Run voor weinig verrassingen zorgen.

NOS FIFA WK 2014

Voor Android, iPhone en iPad
5.66667
Gemiddelde: 5.7 (6 stemmen)

De NOS FIFA WK 2014 app geeft een overzicht van de selecties van alle landen, het speelschema, de uitslagen en video's met voorbeschouwingen en profielen. Als het WK begonnen is zijn er bovendien wedstrijdbeelden te zien en kun je alle statistieken raadplegen. Onmisbaar voor de echte voetbalfan!

Pagina's