Gratis iPad apps downloaden

Hieronder vind je de beste gratis apps voor je iPad. Je kunt een Categorie selecteren en de apps sorteren op de datum dat ze toegevoegd zijn (met de nieuwste bovenaan) of op populariteit (met de meest bekeken apps bovenaan). Klik dan op Toepassen. De apps zijn geschikt voor iPad en iPad mini. iPhone apps zijn op klein formaat te bekijken op je iPad.

Adobe Acrobat Reader

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone

Om pdf'jes te bekijken is Adobe Acrobat Reader (voorheen Adobe Reader) de standaard. De pdf lezer van Adobe is nu onder de nieuwe naam ook verkrijgbaar voor je telefoon. Je kunt pdf-bestanden bekijken en ook met wachtwoord beveiligde documenten openen. Geopende pdf'jes kun je mailen naar iemand.

Microsoft Word

Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 

Voor tablets met Android 4.4 en hoger is nu Microsoft Word officieel verkrijgbaar

Met Microsoft Word voor Android tablets, iPhone en iPad kun je gratis documenten bekijken, aanmaken én bewerken. Zonder Office 365 abonnement. De app heeft dezelfde functionaliteit op iPhone, iPad en Android tablets.

Microsoft Excel

Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 

Voor tablets met Android 4.4 en hoger is nu Microsoft Excel officieel beschikbaar

Met Microsoft Excel voor Android tablets, iPhone en iPad kun je gratis spreadsheets bekijken, aanmaken én bewerken. Zonder Office 365 abonnement. De app heeft nu op je Android tablet, iPhone en iPad dezelfde mogelijkheden.

Microsoft PowerPoint

Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 

Voor tablets met Android 4.4 en hoger is nu Microsoft PowerPoint officieel beschikbaar

Met Microsoft PowerPoint voor Android tablets, iPhone en iPad kun je gratis presentaties bekijken, aanmaken én bewerken. Zonder Office 365 abonnement. De app heeft op je Android tablet, iPhone en iPad ook dezelfde functionaliteit.

KPN iTV Online

Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 

Live tv kijken werkt nu ook als je niet op een internetverbinding van KPN zit

KPN iTV Online maakt het voor KPN klanten mogelijk om thuis op hun iPad, iPhone of Android toestel live televisie te kijken. Overal waar je draadloze internetverbinding (wifi) van KPN bereik heeft kun je naar de populairste tv-zenders kijken. Dus op de werkkamer, de kinderkamer, op zolder, in de garage of in de tuin.

Ziggo TV

Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 

Live TV kijken werkt nu ook op internetverbindingen die niet van Ziggo zijn

Niet overal in huis een tv staan? Met de nieuwe Ziggo TV app kun je in en om je huis naar alle zenders kijken op je iPad, iPhone en je Android smartphone en tablet. Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5, Veronica en alle andere zenders in je tv-pakket kun je zo overal live zien.

VLC

Voor Android
Actueel: 

VLC voor Android is geen beta meer, VLC voor iOS weer uit App Store gehaald

De populaire VLC media player app speelt bijna elk video-bestand af. Waar andere mediaspelers maar een beperkt aantal video-formaten aankunnen, kun je met VLC praktisch alle filmpjes en streams bekijken. VLC is op pc's al jaren een van de meestgebruikte mediaspelers en de VLC app is nu beschikbaar voor Android, maar niet meer voor iOS.

One More Line

Voor Android, iPhone en iPad

One More Line is een ontzettend snel en moeilijk spelletje waarbij je tussen obstakels doorvliegt en deze zo goed mogelijk moet zien te ontwijken. Dit doe je door in een baan om deze obstakels te vliegen en op het juiste moment los te laten om naar het volgende obstakel te gaan. Het spel is erg moeilijk en daardoor ook vaak frustrerend, maar tegelijkertijd ook verslavend. Keer op keer wil je weer je topscore verbeteren.

Godus

Voor Android, iPhone en iPad

In Godus speel je een god en heers je over een primitief volk dat je moet helpen te groeien en evolueren. Als god zijnde kun je het landschap veranderen, je volgelingen opdracht geven huizen te bouwen of een boerderij te onderhouden en ook kun je je volgelingen belonen of straffen. Godus is een erg bijzonder spel waarmee je een flinke tijd bezig kunt zijn.

Stick Hero

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone

Stick Hero is weer typisch zo'n spel waarbij het concept ontzettend simpel is, maar de uitvoering heel erg lastig. Bij Stick Hero moet je van het ene platform naar het andere zien te komen door een stok over het tussenliggende ravijn te leggen. Hoe langer je op het scherm drukt, hoe langer de stok wordt. Op die manier moet je goed inschatten hoe lang de stok moet zijn om de overkant te halen. Er zit geen eind aan het spel; het gaat er om dat je een zo hoog mogelijke score behaalt en dus zoveel mogelijk ravijnen overbrugt. Val je in het ravijn, dan begin je weer opnieuw.

Pagina's