Gratis iPad apps downloaden

Hieronder vind je de beste gratis apps voor je iPad. Je kunt een Categorie selecteren en de apps sorteren op de datum dat ze toegevoegd zijn (met de nieuwste bovenaan) of op populariteit (met de meest bekeken apps bovenaan). Klik dan op Toepassen. De apps zijn geschikt voor iPad en iPad mini. iPhone apps zijn op klein formaat te bekijken op je iPad.

VLC

Voor Android
Actueel: 

VLC voor Android is geen beta meer, VLC voor iOS weer uit App Store gehaald

De populaire VLC media player app speelt bijna elk video-bestand af. Waar andere mediaspelers maar een beperkt aantal video-formaten aankunnen, kun je met VLC praktisch alle filmpjes en streams bekijken. VLC is op pc's al jaren een van de meestgebruikte mediaspelers en de VLC app is nu beschikbaar voor Android, maar niet meer voor iOS.

One More Line

Voor Android, iPhone en iPad

One More Line is een ontzettend snel en moeilijk spelletje waarbij je tussen obstakels doorvliegt en deze zo goed mogelijk moet zien te ontwijken. Dit doe je door in een baan om deze obstakels te vliegen en op het juiste moment los te laten om naar het volgende obstakel te gaan. Het spel is erg moeilijk en daardoor ook vaak frustrerend, maar tegelijkertijd ook verslavend. Keer op keer wil je weer je topscore verbeteren.

Godus

Voor Android, iPhone en iPad

In Godus speel je een god en heers je over een primitief volk dat je moet helpen te groeien en evolueren. Als god zijnde kun je het landschap veranderen, je volgelingen opdracht geven huizen te bouwen of een boerderij te onderhouden en ook kun je je volgelingen belonen of straffen. Godus is een erg bijzonder spel waarmee je een flinke tijd bezig kunt zijn.

Stick Hero

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone

Stick Hero is weer typisch zo'n spel waarbij het concept ontzettend simpel is, maar de uitvoering heel erg lastig. Bij Stick Hero moet je van het ene platform naar het andere zien te komen door een stok over het tussenliggende ravijn te leggen. Hoe langer je op het scherm drukt, hoe langer de stok wordt. Op die manier moet je goed inschatten hoe lang de stok moet zijn om de overkant te halen. Er zit geen eind aan het spel; het gaat er om dat je een zo hoog mogelijke score behaalt en dus zoveel mogelijk ravijnen overbrugt. Val je in het ravijn, dan begin je weer opnieuw.

TwoDots

Voor Android, iPhone en iPad

TwoDots is een verslavend spel van de makers van Dots. Het spel heeft veel weg van Candy Crush, maar ziet er compleet anders uit. Het spelelement lijkt er wel sterk op. Door stippen met dezelfde kleur met elkaar te verbinden speel je de stippen weg. Elk level heeft een bepaald doel wat behaald moet worden. Een doel kan bijvoorbeeld zijn om in een bepaald aantal zetten 30 rode en 30 blauwe stippen weg te spelen en de doelen die je moet behalen worden elk level moeilijker.

Angry Birds Transformers

Voor Android, iPhone en iPad

Angry Birds Transformers is het zoveelste spel met Angry Birds in de hoofdrol, maar hoe je het ook bekijkt, de Angry Birds games zijn eigenlijk altijd behoorlijk goed. Dat is bij Angry Birds Transformers niet anders. In dit spel loop je van links naar rechts over je scherm en schiet je op alle vijandige groene varkens die je tegenkomt.

BrainWars

Voor Android, iPhone en iPad

BrainWars is een spel waarin je het opneemt tegen spelers over de hele wereld in korte "brain teasers". Dit zijn korte spelletjes waarbij concentratie heel belangrijk is. Onthoud bijvoorbeeld een bepaalde volgorde, los een sommetje op, of kies de juiste kleur.

Microsoft PowerPoint

Voor iPhone en iPad
Actueel: 

Met Word voor iOS kunnen je nu ook gratis presentaties maken én bewerken

Met Microsoft PowerPoint voor iPhone en iPad kun je sinds november 2014 gratis presentaties bekijken, aanmaken én bewerken. Zonder Office 365 abonnement. De app heeft nu op je iPhone en iPad ook dezelfde functionaliteit.

Microsoft Excel

Voor iPhone en iPad
Actueel: 

Met Excel voor iOS kunnen je nu ook gratis spreadsheets maken én bewerken

Met Microsoft Excel voor iPhone en iPad kun je sinds november 2014 gratis spreadsheets bekijken, aanmaken én bewerken. Zonder Office 365 abonnement. De app heeft nu op je iPhone en iPad dezelfde mogelijkheden.

Microsoft Word

Voor iPhone en iPad
Actueel: 

Met Word voor iOS kunnen je nu ook gratis documenten maken én bewerken

Met Microsoft Word voor iPhone en iPad kun je sinds november 2014 gratis documenten bekijken, aanmaken én bewerken. Zonder Office 365 abonnement. De app heeft nu op je iPhone en iPad ook dezelfde functionaliteit.

Pagina's