Google Vertalen

Gemiddelde: 6.1 (48 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad

De app Google Vertalen heeft vrijwel dezelfde functies als de webpagina Google Translate. Met deze app kan je woorden of hele zinnen vertalen in meer dan 60 talen. De app werkt zeer simpel en doet precies wat hij moet doen. Als je een woord of zin vertaald hebt, heb je vervolgens de mogelijkheid om het woord of de zin voor te laten lezen zodat je ook de uitspraak hoort.

Verder zit er in de Android versie van de app ook nog een conversatiemodus. Hierbij kan je een zin in het Nederlands inspreken, om vervolgens de app de zin in een door jou gekozen taal uit te laten spreken. De gene met wie je aan het praten bent kan dan in zijn eigen taal iets terugzeggen, wat dan weer door de app in het Nederlands zal worden uitgesproken. De spraakherkenning werkt nog niet altijd optimaal, maar deze functie kan in de toekomst zeer handig worden.

Reacties

werk perfect met de S3, je kunt inspreken en de vertaling zien en horen. prima om met iemand te converseren. oa Russisch klopt voor 95% De beste vertaler die ik ken.

Reageren