NPO Uitzending Gemist

Gemiddelde: 6.3 (231 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 

Je kunt nu ook live TV kijken naar Nederland 1, 2 en 3

Uitzending Gemist is de bekende service van de Publieke Omroep (Nederland 1, 2 en 3) die je in staat stelt om herhalingen van je favoriete tv-programma's te bekijken. Series, films, documentaires, journaal, sport en veel meer kun je tot dertig dagen na de uitzending terugkijken met de Uitzending Gemist app voor iPhone, iPad en Android. Ook kun je live Nederland 1, 2 en 3 kijken.

Sinds juli 2011 is er een universele Uitzending Gemist app voor iPhone en iPad die ook goed overweg kan met het formaat van de iPad. Voor Android is sinds december 2011 ook een officiële app beschikbaar. In 2013 is de mogelijkheid toegevoegd om live naar uitzendingen op Nederland 1, 2 en 3 te kijken en radio te luisteren.

Reacties

Hoe kan ik een apparaat (android tablet) aansluiten op mijn profiel? EN hoe kan ik er apps op downloaden?

@ Lies:Als je een Android tablet hebt, dan je tablet openen en naar Play Store gaan en zoeken op het programma Uistzending Gemist. Of je gaat via je tablet naar internet , zoek deze site, Gratis apps, op en zoek verder naar Uitzending Gemist.Dan kan je dat downloaden.Is het niet geschikt voor jouw tablet, dan geeft hij dat aan.

uitgezendgemist op tablet, er is geen ondertitels voor doven en slecht horende mensen. We zijn doof, dus we kunnen niet geluid horen. Hoe kan ik een ondertitels kijken of kan je erij instelleren? MvG Pieter

Ook ik ben doof, en ben erg teleurgesteld dat ik geen uitzending gemist kan kijken via iPad:,geen ondertiteling. Weet iemand hoe ik de ondertiteling kan instellen? Is er een progje silverlight te downloaden voor iPad of android??

hallo, ook ik ben zeer ernstig slechthorend en vind het ook leuk om uitzendingen terug te kijken op mijn tablet. maar helaas heb ik nog geen programmaatje gevonden die de uitzendingen kunnen ondertitelen. Ik hoop dat dit snel zal komen zodat wij als doven en slechthorende ook de soaps en programmaas terug kunnen kijken met ondertiteling.

Waarom is deze gratis app niet beschikbaar in elke app winkel, oftewel buitenland. Ik zou graag willen kijken, maar krijg de mededeling niet beschikbaar:-(

En nog steeds geen ondertitels, toch raar zeker als ze wel beschikbaar zijn. tED talks hebben ze vaak wel. Los dit probleem nu eens op jongens (m/v).

Uitzendingen met ondertiteling is voor degene die die programma´s ter beschikking stellen eigenlijk heel simpel!!! Zet die bepaalde uitzending 2 maal ter beschikking b.v. Ned1 zonder ondertiteling en Ned1 nogmaals speciaal voor doven en slechthorende met ondertiteling!! Zo zou er door deze keuze alleen al hier in Nederland duizenden mensen geholpen zijn !!!

Wanneer komt er een app voor Windows phone? Ik vind het erg vervelend dat goeie apps alleen maar beschikbaar zijn voor Apple en Android, terwijl er toch ook miljoenen Windows phone gebruikers zijn, zeker sinds Nokia in de Windows phone markt is gestapt

Reageren