CloudOn

Gemiddelde: 6.4 (62 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad

CloudOn is overgenomen door Dropbox en niet meer te downloaden

CloudOn brengt Microsoft Office naar de tablet. Dat is de ambitie die deze gratis app voor iPad en Android tablets letterlijk waarmaakt. Met CloudOn kun je namelijk gewoon Microsoft Word, Excel en PowerPoint op je tablet gebruiken. CloudOn maakt gebruik van Microsoft Office, maar dan gevirtualiseerd. De Office-bewerkingen vinden op de servers van CloudOn plaats en worden daarna naar je tablet gestuurd (waar je overigens niks van merkt).

CloudOn heeft dan ook de uitgebreidste bewerkingsmogelijkheden die we voor een gratis Office app hebben gezien. Moeiteloos kun je de lay-out van documenten aanpassen, tabellen en formules invoegen en alle andere bewerkingen die je van Microsoft Office op je pc gewend bent uitvoeren. Ook PDF bestanden kun je openen, bewerken en opslaan.

CloudOn gebruikt je Dropbox, Box of Google Drive account om bestanden op te slaan. Dit opslaan gebeurt automatisch, dus je hoeft dit niet handmatig te doen (wat even wennen is).

Je moet gratis registreren voor CloudOn. En een actieve internetverbinding is natuurlijk benodigd voor CloudOn. De verbinding tussen je tablet en de servers van CloudOn is trouwens versleuteld.

Wil je dus Microsoft Word, Excel en PowerPoint op je tablet gebruiken dan zit je met het gratis CloudOn goed. Ideaal voor zakelijke gebruikers.

Reacties

Niet compatibel met alle tablets: Samsung GT-P1000 Dit item is niet compatibel met uw apparaat. Volgens Google Play!

Niet compatibel met mijn A710 tablet hoewel er de laatste Androïd op staat. Geloof er niks van maar Google bepaald nu eenmaal wat ze compatibel noemen. Kingsoft Office is er ook nog!

Ik wil een ipad kopen, maar moet ook met word, excell en powerpoint werken. Welke bevelen jullie mij het liefst ook met een los toetsenbord.

Weet iemand hoe je een bestand kan opslaan ? Zodat je dit een nieuwe naam kan geven en eigenlijk het bestand opslaan als, waardoor je originele document bewaard blijft. En hoe sluit je een geopend bestand ?

Vraag van een leek, gisteren tablet gekocht en vandaag geregistreerd op cloudon, hoe importeer in nu bestanden op de tablet? gewoon doorsturen via mail, of moet het anders?

ik heb nu een excel bestand op mijn ipad, ik wil het op mijn pc openen alleen weet ik niet hoe dat moet kan iemand mij een handje helpen alvast bedankt met vriendelijk groet,

Op je PC heb je Microsoft office nodig om de office bestanden te kunnen bewerken/lezen/bekijken of de verschillende viewers (Wordviewer, Excelviewer en Powerpoint viewer) om ze te kunnen lezen/bekijken

Reageren