Candy Crush Saga

Cijfer: 
Gemiddelde: 7.1 (228 stemmen)
Geschikt voor: 
Voor Android, iPhone en iPad
Categorie: 

Candy Crush Saga is een verslavend puzzelspelletje waarbij je snoepjes moet verschuiven om zo minimaal drie op een rij te krijgen, waardoor de snoepjes verdwijnen. In elk level krijg je een opdracht. Deze variëren van het verzamelen van zoveel mogelijk snoepjes tot het naar beneden begeleiden van bepaalde objecten. Het hele spel is vrolijk vormgegeven en bevat vrolijke muziek.

Een nadeel van het spel is het beperkte aantal "levens". Wanneer je een level niet uitspeelt kan je deze opnieuw proberen, maar dit mag maar een beperkt aantal keer. Hierna moet je wachten tot je een nieuwe poging krijgt. Ook kan je verschillende bonussen vrijspelen, maar deze moet je vervolgens wel betalen. Maar ondanks deze nadelen is Candy Crush Saga een leuk spelletje, zeker als je van puzzelspellen houdt.

Advertentie

Reacties

belachelijk dat ik hem niet op mijn samsung ace kan instaleren
Nou tssß
jawel ik heb ook android en ik zit in level 55. 36 is veel bommen sparen en op het laatste moment af laten gaan. x
ohh? Welke android versie heb jij?
Ikzelf heb een Galaxy Y en ik kan hem er ook niet op spelen. Krijg de melding dat het toestel niet geschikt is. Heb android 2.3 heb je soms 4.0 nodig? dit is heel erg, nu kan ik hem niet onderweg spelen!!
ja ik ook niet
hier hetzelfde. op de laptop moet je 2 keer klikken om te schuiven met je snoepjes en ik zie bij anderen op de tele dat t veel sneller gaat. logisch dat ik dat level never nooit voorbij kom.
Sugar is erg verslavend ja, ben nu op level 135, heavy. Tip als je lekker bezig bent en niet wilt wachten, ze je iPad of iPhone een uur verder in de tijd, kun je weer verder...;) later kun je de tijd weer gelijk zetten. Zo betaal je nooit voor extra levens..
ja dat vind ik dus ook...
Wie kan mij aan kaarten helpen, zodat ik verder kan met level 36?
zit ook vast voor level 36, weet jij al hoe je verder moet?
Nee, jij dan? Belachelijk toch dat je nu via facebook pas verder kan. Ik krijg het nog niet voor elkaar
als ik ze van jou krijg krijg jij ze van mij ik kom ook niet verder
voeg mij maar toe, dan helpen we elkaar aan kaartjes en levens e.d . groeten : sanamo
wie kan mij helpen aan n kaart voor level 36
zullen we elkaar helpen?
Goed laten we elkaar helpen
Wie kan mij helpen aan een kaart voor level 36
zo te zien een waardeloos spel. belachelijk dat je je vrienden moet lastigvallen via facebook om verder te kunnen na level35... power-ups die je vrijspeeld kan je pas gebruiken als je ze koopt... het spelletje op zich is wel leuk, maar op deze manier heb ik het snel gezien. DELETE
Leukspel
Heb jij voor mij vast wel een kaart waar ik mee verder kan naar level 36!? Ik krijgh het niet voor elkaar
super leuk spel!!!
Dan heb jij ook vast wel een kaart voor mij:-)
inderdaad stom spel,vrienden lastig vallen voor een spel Ga wel gewoon bejeweld spelen leuk en snel geen aanmelden enz... Delete voor mij ook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wie weet wat level 135 eigenlijk wil? Alles geprobeerd.
Alle levels op een rijtje: candycrushsagacheats.nl/candy-crush-saga-walkthrough/ Alleen gebruiken als je ECHT niet verder komt, anders is het spel snel saai. ;)
weet iemand hoe ik door level 135 kom?
Blijven proberen ... Ik heb er ook twee weken overgedaan ..maar het lukt ...je moet goed kijken welke figuurtjes je moet maken om die snoepjes te krijgen . Links onderin kan je op het gele pijltje klikken ...en dan op het vraagteken ...dan krijg je uitleg over de figuurtjes die je moet maken ....suc6
Ik snap helemaal niets van level 135 niets maar dan ook niets wil ik heb echt alles geprobeerd maar het lukt niet.
Vandaag alle levels zonder boosters uitgespeeld. Althans voor de iPad die stopt op dit moment bij 215 (snik). Hopelijk wordt hij snel bijgewerkt net als op de pc.
in level135 is het de bedoeling 2 snoepjes(je krijgt die door een combo van 3 dezelfde en 3 dezelfde dwars erop, zie het als een hoofdletter L of T.) als je 2 van die snoepjes hebt moet je die tegen elkaar kapot laten gaan. klapt er 1 kapot zo los in het spel dan telt die niet. ze moeten echt tegen elkaar geduwd worden. dit trucje moet je 2 keer doen. het is moeilijk maar het is te doen. ben zelf in level 147. na level 135 moet je op deze manier ook ander combo's maken met streep- en spikkelballen. succes
Hoi ik ben bij level 65 maar zit vast kan geeb snoepjes ruilen en wat ik ook doe het spel blijft gewoon staan half af? Hoe kom ik verder of eraf iemand een idee?..
Gewoon de iPad uitzetten en opnieuw aanzetten,dan doet hij het weer,tenminste bij mij!!
Telefoon uit en dan enkele sec wachten, en weer aan doen
wie weet hoe ik verder kan op mijn tablet ik kan namelijk niet verder spelen dan level 215 ???
Ik zit ook vast op 215 op mijn android tablet, maar op facebook ben ik 2 levels verder. Hij wil niet synchronizeren. Heb je al een oplossing
wie heeft en tip voor level 65
Probeer zwarte snoepjes met strepen pakken. eerste zwart pakt strepen (kleuren) dat is oplossing.
Ik heb i pad en mijn Candy crush staat vast kan niks doen wie weet wat ik moet doen
neem aan dat je boedoelt dat spel is vastgelopen? start candy crush op. druk op de knop om de ipad uit te zetten (als je hem in de lengte houdt de knop rechtsboven aan de zijkant van de ipad) en houdt die ingedrukt. op een gegeven moment komt er te staan zet uit en annuleer). je kunt nu de knop loslaten. druk nu op de ronde knop (home-knop) en houdt die ingedrukt tot je het beeld ziet waar alle apps staan. gewoon het beginscherm. start nu het spel op en ik durf bijna zeker te zeggen dat hij het nu weer doet. overigens geldt dit trucje voor elk spel of applicatie die vastloopt op de ipad.
Wat een toptip. Het werkt ook zo op je Iphone!
Dit werkt super goed! Ik zat op een level 102, melding dat bom afging kwam daarna kwam er chocolaatje over de betreffende bom en spel zat vast...bom ontplofte niet maar je kon ook niks anders meer omdat het spel eigenlijk afgelopen was
De iPad uitschakelen en daarna opnieuw opstarten!!
kan iemand mij verder helpen met level 27? Hoe kom je in godsnaam aan 40000 punten in 60 seconden?
Leuk spel, wachten duurt lang.... 40000 is gewoon een kwestie van zoveel mogelijk 4 snoepjes schuiven en maar knallen.
En op een blackberry kan je het niet spelen nep hooor!!!
Mijn levens die ik van vrienden kreeg via Facebook zijn ineens verdwenen!!! Grgrgrrrrrrrrrrrr!!!!!!!
wie kan my aan een kaart helpen 36kan niet verder
Wie weet hoe je je vrienden levens kan sturen in candy crush via de android versie?
Het is een superleuk spel, en je valt je vrienden niet lastig want je kan kiezen voor candy crush spelers bij het vragen naar levens of een kaart, die spelen het dus ook, ik zit nu op 246 op de pc, op de app gaat het nog niet verder dan 245

Pagina's

Reageren