Gratis BlackBerry apps downloaden

Hieronder vind je de beste gratis apps voor je BlackBerry. Je kunt een Categorie kiezen en de apps rangschikken op de datum dat ze toegevoegd zijn (met de nieuwste bovenaan) of op populariteit (met de meest bekeken apps bovenaan).

WhatsApp

6.80798
Gemiddelde: 6.8 (927 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad, BlackBerry en Windows Phone
Actueel: 
Je kunt 'Laatst gezien' tijd nu ook in Android uitschakelen onder Instellingen | Account | Privacy - Laatst gezien

Met de populaire WhatsApp messenger kunnen gebruikers berichten versturen via internet naar andere WhatsApp-gebruikers. In feite kun je sms'en zonder dat het van het beltegoed afgaat, omdat de berichten via internet verstuurd worden. Ook kun je bijlages meesturen, zoals foto's.

Telegram

5.9
Gemiddelde: 5.9 (10 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 
Telegram is nu ook in het Nederlands vertaald

Na de overname van WhatsApp door Facebook zijn veel mensen op zoek naar een nieuwe messenger. Telegram lijkt een goed alternatief. Telegram is open source en betoogt snel en vooral veilig te zijn.

NU.nl

6.33333
Gemiddelde: 6.3 (42 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad, BlackBerry en Windows Phone
Actueel: 
De NU.nl app kan nu ook in portrait-modus (staand) op de iPad en heeft een nieuwe rubriek Entertainment

NU.nl is de app van de gelijknamige website voor iOS, Android, BlackBerry en Windows Phone. Het laatste nieuws op allerlei gebieden is te volgen met deze gratis app van de populaire nieuwssite.

BBM BlackBerry Messenger

5.31818
Gemiddelde: 5.3 (22 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad en BlackBerry
Actueel: 
BlackBerry Messenger heeft nu BBM Voice (gratis bellen), Dropbox integratie, meer emoticons, locatie delen met Glympse en BBM Channels

De bekende BlackBerry Messenger ('pingen') is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android telefoons. Met BBM kun je gratis cross platform berichten sturen naar BlackBerry, Android smartphones en iDevices. BlackBerry Messenger moet hiermee gaan concurreren met WhatsApp.

Box

6.66667
Gemiddelde: 6.7 (15 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad, BlackBerry en Windows Phone
Actueel: 
iOS gebruikers van Box die de nieuwe versie installeren krijgen tot 15 februari 2014 50 GB gratis opslag

Box is een concurrent van Dropbox die voor Android, iPhone, iPad en BlackBerry 10 GB opslagruimte biedt. Met Box kun je je bestanden online opslaan en benaderen via je telefoon of tablet of via het web.

NOS

5.66667
Gemiddelde: 5.7 (99 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad, BlackBerry en Windows Phone
Actueel: 
NOS maakt nu op Android gebruik van widgets voor je startscherm

Met de NOS app kun je het laatste nieuws, sport, voetbal, video en weer en verkeer volgen op je mobiele telefoon. Ook kun je live streams van Journaal 24, Politiek 24 en Radio 1 bekijken en beluisteren. En de laatste uitzendingen van bijvoorbeeld Studio Sport, het Journaal, Sportjournaal en Nieuwsuur.

Angry Birds Go!

6.24873
Gemiddelde: 6.2 (197 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad, BlackBerry en Windows Phone

Angry Birds Go! is een nieuw racespel in de Angry Birds-serie, waarbij in zeepkisten naar beneden geracet moet worden. Het spel heeft veel weg van Mario Kart. Je kiest een speler en een auto en onderweg moet je munten verzamelen en heb je power-ups om je tegenstanders dwars te zitten.

NOS Teletekst

6.37956
Gemiddelde: 6.4 (137 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad, BlackBerry en Windows Phone
Actueel: 
Op de iPad kan Teletekst nu - eindelijk - ook in landscape modus

NOS Teletekst is een app die het navigeren op teletekst toch net iets makkelijker maakt dan met een browser. Met de teletekst app kun je gewoon nieuws, sport, weer en verkeer en meer volgen zoals je gewend bent. Sinds december 2013 ook eindelijk in landscape modus.

NOS Teletekst is beschikbaar voor iPhone en iPad, Android, Windows Phone en BlackBerry PlayBook.

Endomondo Sports Tracker

6.12821
Gemiddelde: 6.1 (39 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad, BlackBerry en Windows Phone

Endomondo is een van de populairste apps waarmee je tijd, afstand, snelheid en verbruikte calorieën van je trainingen en wedstrijden kunt bijhouden. Ideaal voor hardlopers, wielrenners, wandelaars en andere duursporters. Ook kan Endomondo via GPS je route op de kaart weergeven en bewaren.

The Weather Channel

7.04545
Gemiddelde: 7 (22 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad, BlackBerry en Windows Phone

The Weather Channel is een bekende weersite en uiteraard heeft ook deze website een app. De app is kort geleden volledig vernieuwd voor Android en deze versie ziet er eigenlijk ook het mooist uit. Maar ook de apps voor iPhone, iPad, BlackBerry en Windows Phone zitten goed in elkaar.

Pagina's