Gratis Android apps downloaden

Hieronder vind je de beste gratis apps voor Android telefoons en tablets. Je kunt een Categorie kiezen en de apps rangschikken op de datum dat ze toegevoegd zijn (met de nieuwste bovenaan) of op populariteit (met de meest bekeken apps bovenaan).

Volg de lijn

Voor Android
7.5
Gemiddelde: 7.5 (2 stemmen)

Volg de lijn is een leuk, moeilijk spelletje waarbij je zo lang mogelijk een pad moet volgen zonder "buiten de lijntjes" te gaan. Met je vinger stuur je en moet je proberen zo ver mogelijk te komen. Ontwijk obstakels en pas op voor bewegende delen in de levels.

Angry Birds Epic

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
6.66667
Gemiddelde: 6.7 (6 stemmen)

Eigenlijk kent iedereen die een smartphone heeft Angry Birds wel. Er zijn inmiddels ontzettend veel Angry Birds games uitgekomen met steeds weer een ander thema, waarbij je elke keer weer de vogels moest katapulteren richting de groene varkens.

100 Balls

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
5.44444
Gemiddelde: 5.4 (9 stemmen)

100 Balls is een spel waarbij je ballen op het juiste moment moet laten vallen in bewegende bekers. Zorg er voor dat zoveel mogelijk ballen in de bekers vallen, want ballen die de beker missen ben je kwijt. Zoals de naam van het spel al aangeeft begin je met 100 ballen en moet je zo veel mogelijk ballen in de bekers laten vallen totdat al je ballen op zijn.

Mosaic: A Lights-Out Game

Voor Android
2
Gemiddelde: 2 (1 stem)

Er zijn ontzettend veel puzzelspelletjes te vinden voor je telefoon of tablet. Mosaic is ook zo'n puzzelspel en zoals de makers over Mosaic zeggen; het is een simpel spel, maar dat betekent niet dat het gemakkelijk is. In Mosaic moet je alle vakjes van het speelveld aan krijgen.

Paperama

Voor Android
5
Gemiddelde: 5 (1 stem)

Paperama is een leuk spelletje waarbij je origami figuurtjes moet vouwen. In zo min mogelijk beurten moet je een bepaald figuur vouwen. Wanneer dit lukt mag je door naar het volgende level. Er zijn ruim 70 levels die steeds moeilijker worden. Bij het vouwen is het belangrijk dat je dit zo nauwkeurig mogelijk doet en hoe beter de vouwen zijn, hoe hoger de score is.

Ocean Run 3D

Voor Android, iPhone en iPad
4.33333
Gemiddelde: 4.3 (3 stemmen)

In Ocean Run moet je zo lang mogelijk het parcours volgen zonder ergens tegenaan te botsen. Onderweg zijn er verschillende voorwerpen die je kunt pakken om op deze manier zo veel mogelijk punten te scoren. Ocean Run lijkt erg veel op spellen als Subway Surfers en Temple Run en voor wie deze spelletjes leuk vindt, zal Ocean Run voor weinig verrassingen zorgen.

2048

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
9
Gemiddelde: 9 (3 stemmen)

2048 is één van de populairste spelletjes van het moment. In 2048 moet je blokjes met hetzelfde getal combineren om een nieuw blokje met de dubbele waarde te creëren. Twee blokjes van 2 wordt één van 4, twee blokjes van 4 worden samen 8, etc. Dit doe je net zo lang totdat je een blokje van 2048 krijgt. Maar let er wel op dat je speelveld niet vol raakt.

Miseria

Voor Android
6
Gemiddelde: 6 (3 stemmen)

Miseria is een bijzonder puzzelspel voor Android waarin je als zwart wezentje een soort doolhof moet zien door te komen door de spelwereld te draaien. Door het level te draaien kan je het wezentje door het level loodsen. Er zijn heel veel levels en de levels worden elke keer moeilijker en uitdagender.

Toy Defense 4: Sci-Fi Free

Voor Android, iPhone en iPad
6.5
Gemiddelde: 6.5 (2 stemmen)

Toy Defense 4: Sci-Fi Free is een tower-defense spel waarbij je de vijand er van moet zien te weerhouden het einddoel te bereiken door langs de route allerlei verdedigingstorens neer te zetten. Dit deel van de Toy Defense reeks bevat veel futuristische voertuigen en wapens en ook de levels hebben een futuristisch tintje.

Pagina's