Gratis Android apps downloaden

Hieronder vind je de beste gratis apps voor Android telefoons en tablets. Je kunt een Categorie kiezen en de apps rangschikken op de datum dat ze toegevoegd zijn (met de nieuwste bovenaan) of op populariteit (met de meest bekeken apps bovenaan).

Age of Empires komt deze zomer naar telefoon en tablet

Vrijwel iedereen die wel eens een computerspel speelt, heeft wel eens gehoord van Age of Empires. Deze gameserie is altijd ontzettend populair geweest en Microsoft heeft aangekondigd dat een mobiele versie van dit spel deze zomer uit zal komen voor Android, iPhone, iPad en Windows Phone. In dit strategiespel kun je kiezen uit verschillende historische volken zoals de Vikingen, Franken en Kelten. In de trailer hieronder is te zien hoe het spel eruit zal komen te zien.

Royal Revolt 2

10
Gemiddelde: 10 (1 stem)
Voor Android, iPhone en iPad

Royal Revolt 2 is een leuk strategiespel voor Android en iOS. In dit spel bouw je een koninkrijk op en door andere koninkrijken te verslaan vul je je schatkamer en breid je je eigen koninkrijk verder uit. Het spel ziet er leuk uit en speelt goed.

Hopeless: de donkere grot

3
Gemiddelde: 3 (1 stem)
Voor Android, iPhone en iPad

In Hopeless is er een klein groepje gewapende "blobs" die zich voortbeweegt in het donker. Ze kruipen dicht tegen elkaar aan en moeten zich zien te beschermen tegen de monsters. In dit spelletje is een goed reactievermogen essentieel. Zodra je een monster ziet moet je schieten. Maar pas op, want het kan ook een blob zijn die zich bij je wil aansluiten.

QuizUp

0
Nog geen stemmen
Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 
QuizUp nu ook beschikbaar voor Android

QuizUp is een populaire game voor iOS en Android. Je speelt tegen vrienden of onbekenden en moet vragen beantwoorden over diverse onderwerpen. Je kiest een onderwerp zoals General Knowledge, Movies, Sports, Science, TV, Nature, Games, Lifestyle, Logos of Music en je krijgt zes vragen plus een bonusvraag. Wie de meeste vragen goed heeft die wint.

Clear Vision 3

7
Gemiddelde: 7 (2 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad

Clear Vision 3 is geen spel voor jonge kinderen. In dit spel voor Android en iOS speel je een huurmoordenaar die opdrachten krijgt om mensen uit te schakelen met een sniper. Het spel is op een bijzondere manier vormgegeven en zit vol donkere humor.

Swordigo

9.33333
Gemiddelde: 9.3 (3 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad

Swordigo is een erg mooi en leuk platform spel waarbij je al rennend en springend de levels moet voltooien. Dit spel was al langere tijd uit voor de iPhone en iPad, maar hiervoor moet je betalen. Nu is er ook een Androidversie uitgebracht en deze is helemaal gratis.

Rage of the Immortals

0
Nog geen stemmen
Voor Android

Rage of the Immortals is een spel waarbij je vechters opleidt en steeds verder komt en een mysterie moet zien op te lossen. Vecht in ontzettend veel missies, of neem het op tegen andere spelers in één op één gevechten.

Real Racing 3

9
Gemiddelde: 9 (3 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad

Real Racing 3 is een erg mooi en uitgebreid racespel. Het spel bevat verschillende officiële circuits en meer dan 50 originele auto's en er zijn heel veel verschillende races om te spelen. Alles ziet er, zeker voor een mobiele game, ontzettend mooi uit.

One Button Sports

9
Gemiddelde: 9 (1 stem)
Voor Android, iPhone en iPad

One Button Sports is een ontzettend simpel concept waarbij je, zoals de titel al aangeeft, slechts een knop kunt gebruiken. In dit spel heb je de keuze tussen tennis en jetskiën. Bij tennis gebruik je de knop om de bal te slaan, bij jetskiën om gas te geven. De rest doet het spel allemaal zelf.

Perfect Kick

7
Gemiddelde: 7 (2 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad

Perfect Kick is een voetbalspel waarbij je het online opneemt tegen andere spelers met penalties schieten. Het spel is ontzettend simpel; De bal plaats je door met je vinger de baan van het schot aan te geven en bij het keepen geef je op dezelfde manier aan welke kant je keeper op moet duiken. Het spel heeft een cartoon-achtig uiterlijk en ziet er erg vrolijk uit.

Pagina's