Gratis Android apps downloaden

Hieronder vind je de beste gratis apps voor Android telefoons en tablets. Je kunt een Categorie kiezen en de apps rangschikken op de datum dat ze toegevoegd zijn (met de nieuwste bovenaan) of op populariteit (met de meest bekeken apps bovenaan).

Spider-Man Unlimited

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
3
Gemiddelde: 3 (1 stem)


Spider-Man Unlimited is een zogenaamde endless runner game, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Temple Run en Subway Surfers. In dit soort spellen ren je over een parcours en moet je obstakels ontwijken en vijanden verslaan. Spider-Man Unlimited ziet er erg mooi uit en heeft een leuke cartoon-achtige look waardoor het behoorlijk op de tekeningen in een stripboek lijkt. Het spel zit vol actie en je zult steeds snel moeten reageren om niet tegen vijanden en andere opstakels op te botsen.

BombSquad

Voor Android
0
Nog geen stemmen

BombSquad is een erg grappig spelletje waarbij je al duwend, slaand en bommengooiend alle tegenstanders van het platform moet zien uit te schakelen. Door allerlei powerups op te pakken krijg je steeds weer andere bommen tot je beschikking om je tegenstanders mee te bestoken en deze zal je zeker nodig hebben. Het spel ziet er erg mooi uit en speelt fijn.

FIFA 15 Ultimate Team

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
6.75
Gemiddelde: 6.8 (4 stemmen)

Elk najaar komt er weer een nieuw deel uit van het populaire voetbalspel FIFA. Dat is dit jaar niet anders en ook de mobiele versie is inmiddels te downloaden. De opzet van de game voor Android, iOS en Windows Phone is wel anders dan die van de versie voor PC en consoles. In deze game draait het allemaal om het samenstellen van een zo goed mogelijk team.

Volg de lijn

Voor Android
5.5
Gemiddelde: 5.5 (4 stemmen)

Volg de lijn is een leuk, moeilijk spelletje waarbij je zo lang mogelijk een pad moet volgen zonder "buiten de lijntjes" te gaan. Met je vinger stuur je en moet je proberen zo ver mogelijk te komen. Ontwijk obstakels en pas op voor bewegende delen in de levels.

Angry Birds Epic

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
6.625
Gemiddelde: 6.6 (8 stemmen)

Eigenlijk kent iedereen die een smartphone heeft Angry Birds wel. Er zijn inmiddels ontzettend veel Angry Birds games uitgekomen met steeds weer een ander thema, waarbij je elke keer weer de vogels moest katapulteren richting de groene varkens.

100 Balls

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
5.5
Gemiddelde: 5.5 (10 stemmen)

100 Balls is een spel waarbij je ballen op het juiste moment moet laten vallen in bewegende bekers. Zorg er voor dat zoveel mogelijk ballen in de bekers vallen, want ballen die de beker missen ben je kwijt. Zoals de naam van het spel al aangeeft begin je met 100 ballen en moet je zo veel mogelijk ballen in de bekers laten vallen totdat al je ballen op zijn.

Mosaic: A Lights-Out Game

Voor Android
2
Gemiddelde: 2 (1 stem)

Er zijn ontzettend veel puzzelspelletjes te vinden voor je telefoon of tablet. Mosaic is ook zo'n puzzelspel en zoals de makers over Mosaic zeggen; het is een simpel spel, maar dat betekent niet dat het gemakkelijk is. In Mosaic moet je alle vakjes van het speelveld aan krijgen.

Paperama

Voor Android
5
Gemiddelde: 5 (1 stem)

Paperama is een leuk spelletje waarbij je origami figuurtjes moet vouwen. In zo min mogelijk beurten moet je een bepaald figuur vouwen. Wanneer dit lukt mag je door naar het volgende level. Er zijn ruim 70 levels die steeds moeilijker worden. Bij het vouwen is het belangrijk dat je dit zo nauwkeurig mogelijk doet en hoe beter de vouwen zijn, hoe hoger de score is.

Ocean Run 3D

Voor Android, iPhone en iPad
4.33333
Gemiddelde: 4.3 (3 stemmen)

In Ocean Run moet je zo lang mogelijk het parcours volgen zonder ergens tegenaan te botsen. Onderweg zijn er verschillende voorwerpen die je kunt pakken om op deze manier zo veel mogelijk punten te scoren. Ocean Run lijkt erg veel op spellen als Subway Surfers en Temple Run en voor wie deze spelletjes leuk vindt, zal Ocean Run voor weinig verrassingen zorgen.

Pagina's