Gratis Android apps downloaden

Hieronder vind je de beste gratis apps voor Android telefoons en tablets. Je kunt een Categorie kiezen en de apps rangschikken op de datum dat ze toegevoegd zijn (met de nieuwste bovenaan) of op populariteit (met de meest bekeken apps bovenaan).

RETRY

Voor Android, iPhone en iPad
0
Nog geen stemmen

De makers van de populaire Angry Birds spellen hebben een nieuwe game uitgebracht die sterk geinspireerd is op Flappy Bird. Dat wil niet zeggen dat ze simpelweg Flappy Bird hebben nageaapt. In RETRY bestuur je een vliegtuigje dat je veilig naar het einde van het level moet begeleiden. De besturing is simpel: Door op het scherm te tikken gaat het vliegtuigje omhoog en laat je los, dan daalt het vliegtuigje weer.

NPO Zapp

Voor Android, iPhone en iPad
0
Nog geen stemmen

NPO Zapp is de Uitzending gemist voor de kinderprogramma's van Zappelin. Je kunt met deze app de programma's van Zappelin op NPO 1 en 3 terugzien. Ook kun je - afhankelijk van de rechten - sommige uitzendingen live bekijken.

Spider-Man Unlimited

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
3
Gemiddelde: 3 (1 stem)


Spider-Man Unlimited is een zogenaamde endless runner game, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Temple Run en Subway Surfers. In dit soort spellen ren je over een parcours en moet je obstakels ontwijken en vijanden verslaan. Spider-Man Unlimited ziet er erg mooi uit en heeft een leuke cartoon-achtige look waardoor het behoorlijk op de tekeningen in een stripboek lijkt. Het spel zit vol actie en je zult steeds snel moeten reageren om niet tegen vijanden en andere opstakels op te botsen.

BombSquad

Voor Android
0
Nog geen stemmen

BombSquad is een erg grappig spelletje waarbij je al duwend, slaand en bommengooiend alle tegenstanders van het platform moet zien uit te schakelen. Door allerlei powerups op te pakken krijg je steeds weer andere bommen tot je beschikking om je tegenstanders mee te bestoken en deze zal je zeker nodig hebben. Het spel ziet er erg mooi uit en speelt fijn.

FIFA 15 Ultimate Team

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone
6.75
Gemiddelde: 6.8 (4 stemmen)

Elk najaar komt er weer een nieuw deel uit van het populaire voetbalspel FIFA. Dat is dit jaar niet anders en ook de mobiele versie is inmiddels te downloaden. De opzet van de game voor Android, iOS en Windows Phone is wel anders dan die van de versie voor PC en consoles. In deze game draait het allemaal om het samenstellen van een zo goed mogelijk team.

Icerrr

Voor Android
10
Gemiddelde: 10 (1 stem)

Icerrr is een eenvoudige radio-app met alleen de belangrijkste functies om online radio te kunnen luisteren. De app biedt geen opties zoals de mogelijkheid om iets te delen via Facebook, maar de functies die je echt nodig hebt zijn aanwezig.

AfterFocus

Voor Android
2
Gemiddelde: 2 (2 stemmen)

Voor iedereen die graag foto's met zijn telefoon maakt en het ook leuk vindt om foto's te bewerken is AfterFocus een erg leuke app. Met AfterFocus kun je -de naam zegt het al- nadat de foto gemaakt is kiezen waar je op focust. In de app kan je op de foto aangeven waarop gefocust moet worden en wat als achtergrond gezien moet worden en vervolgens doet de app het werk voor je.

WhatsApp

Voor Android, iPhone en iPad, BlackBerry en Windows Phone
6.71741
Gemiddelde: 6.7 (1005 stemmen)
Actueel: 

Je kunt nu (eindelijk!) onderschriften toevoegen bij foto's en video's

Met de populaire WhatsApp messenger kunnen gebruikers berichten versturen via internet naar andere WhatsApp-gebruikers. In feite kun je sms'en zonder dat het van het beltegoed afgaat, omdat de berichten via internet verstuurd worden. Ook kun je bijlages meesturen, zoals foto's.

Weatherback Weather Wallpaper

Voor Android
4
Gemiddelde: 4 (3 stemmen)

Met Weatherback Weather Wallpaper kun je de wallpaper op je telefoon of tablet voorzien van weereffecten. De weereffecten komen overeen met het weer op dat moment, dus stel het regent buiten, dan zie je op je telefoon de wallpaper die je zelf gekozen hebt met regendruppels over het scherm. Met deze app kan je dus gewoon je eigen foto of afbeelding gebruiken als achtergrond, maar voeg je net een beetje extra toe. Naast weereffecten wordt je achtergrond ook donkerder als het buiten donker wordt.

Duet

Voor Android
0
Nog geen stemmen

Duet is een bijzonder spel dat eenvoudig te begrijpen is, maar steeds moeilijker en moeilijker wordt naarmate je verder komt. Het spelprincipe is simpel: Vermijd alle obstakels en kom zo heelhuids het level door. Je bestuurt twee bolletjes die met een vaste afstand van elkaar ronddraaien. Door deze te draaien moet je je tussen de obstakels door manoeuvreren. Het spel heeft een bijzondere sfeer dankzij de donkere, simpele graphics en de hypnotiserende muziek.

Pagina's