Gratis Android apps downloaden

Hieronder vind je de beste gratis apps voor Android telefoons en tablets. Je kunt een Categorie kiezen en de apps rangschikken op de datum dat ze toegevoegd zijn (met de nieuwste bovenaan) of op populariteit (met de meest bekeken apps bovenaan).

Month: Calendar Widget

Voor Android
0
Nog geen stemmen

Eén van de leuke aspecten van Android is dat je widgets kan toevoegen aan je beginscherm. Niet elke widget is even nuttig, maar een agenda widget zodat je vanaf je beginscherm meteen je afspraken kan bekijken is altijd handig. Nu werkt de standaard agenda-app van Android prima, maar de bijgeleverde widget zal niet iedereen even mooi vinden. Een goed alternatief hier voor is Month: Calendar Widget. Deze app bestaat uit een verzameling kalender-wodgets die stuk voor stuk met veel zorg zijn ontworpen.

Google Presentaties

Voor Android, iPhone en iPad
9
Gemiddelde: 9 (1 stem)
Actueel: 

Google Presentaties is nu ook beschikbaar voor de iPhone en iPad

Met Google Documenten en Google Spreadsheets bracht Google al twee office apps uit en nu is daar een presentatie-app bijgekomen; Google Presentaties. Google Presentaties complementeert het office aanbod van Google en is een mobiel alternatief voor PowerPoint van Microsoft. Met deze app kan je presentaties maken en delen met andere en ook is het mogelijk om tegelijkertijd met anderen te werken aan dezelfde presentatie. Ook kan je eenvoudig PowerPoint-bestanden openen en bewerken.

Snapshot

Voor Android
4
Gemiddelde: 4 (1 stem)

Snapshot is een handige app voor je Android telefoon. Wat deze app doet is eenvoudig, maar kan wel erg nuttig zijn. De app maakt het namelijk mogelijk om direct je camera van je telefoon te openen wanneer je je telefoon ontgrendelt vanuit "landscape" positie.

KRO Kindertijd

Voor Android, iPhone en iPad
4
Gemiddelde: 4 (1 stem)

Via de KRO Kindertijd app kun je alle uitzendingen van het kinderprogramma terugzien. Ideaal om je kinderen te vermaken als er geen tv in de buurt is. Handig is dat je de afleveringen van KRO Kindertijd niet alleen direct online kunt bekijken, maar dat ze ook naar je tablet of telefoon gedownload kunnen worden, zodat je ze op een later tijdstip - als je geen internetverbinding hebt - kunt terugzien.

WPS Office (voorheen Kingsoft)

Voor Android, iPhone en iPad
6.30357
Gemiddelde: 6.3 (56 stemmen)

Office-bestanden openen en bewerken op je smartphone of tablet is niet altijd makkelijk. Veel office-apps zijn duur of bieden in de gratis versie alleen viewer-mogelijkheden. WPS Office (voorheen Kingsoft) is anders: dit is een van de betere gratis app om Word-documenten, Excel-spreadsheets en PowerPoint-presentaties te bekijken én te bewerken.

BBM BlackBerry Messenger

Voor Android, iPhone en iPad, BlackBerry en Windows Phone
5.04
Gemiddelde: 5 (25 stemmen)
Actueel: 

BlackBerry Messenger is nu ook beschikbaar voor Windows Phone

De bekende BlackBerry Messenger ('pingen') is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android telefoons. Met BBM kun je gratis cross platform berichten sturen naar BlackBerry, Android smartphones en iDevices. BlackBerry Messenger moet hiermee gaan concurreren met WhatsApp.

Volg de lijn

Voor Android
7.5
Gemiddelde: 7.5 (2 stemmen)

Volg de lijn is een leuk, moeilijk spelletje waarbij je zo lang mogelijk een pad moet volgen zonder "buiten de lijntjes" te gaan. Met je vinger stuur je en moet je proberen zo ver mogelijk te komen. Ontwijk obstakels en pas op voor bewegende delen in de levels.

VakantieBieb

Voor Android, iPhone en iPad
0
Nog geen stemmen

Met de app VakantieBieb kun je (na een eenmalige registratie) gedurende een vakantieperiode gratis boeken lezen op je tablet of smartphone. Er is een bepaalde selectie aan boeken beschikbaar van verschillende categorieën, dus voor ieder wat wils.

Climatology

Voor Android
4
Gemiddelde: 4 (6 stemmen)

Climatology, gemaakt door Microsoft, is niet een gewone weer-app. Zo kan je het weerbericht van vandaag bijvoorbeeld helemaal niet bekijken. Climatology geeft juist informatie over het klimaat. Met deze app kan je informatie over het klimaat van landen overal ter wereld bekijken.

South Park

Voor Android, iPhone en iPad
6.8
Gemiddelde: 6.8 (5 stemmen)

Met de officiële South Park app kun je alle afleveringen van de populaire serie bekijken op je telefoon of tablet. De app biedt een strakke, duidelijke interface waarin je direct naar de nieuwste afleveringen kunt gaan, of je kunt per seizoen door het aanbod bladeren.

Pagina's