Gratis Android apps downloaden

Hieronder vind je de beste gratis apps voor Android telefoons en tablets. Je kunt een Categorie kiezen en de apps rangschikken op de datum dat ze toegevoegd zijn (met de nieuwste bovenaan) of op populariteit (met de meest bekeken apps bovenaan).

Age of Empires komt deze zomer naar telefoon en tablet

Vrijwel iedereen die wel eens een computerspel speelt, heeft wel eens gehoord van Age of Empires. Deze gameserie is altijd ontzettend populair geweest en Microsoft heeft aangekondigd dat een mobiele versie van dit spel deze zomer uit zal komen voor Android, iPhone, iPad en Windows Phone. In dit strategiespel kun je kiezen uit verschillende historische volken zoals de Vikingen, Franken en Kelten. In de trailer hieronder is te zien hoe het spel eruit zal komen te zien.

Samsung Galaxy S5 vanaf vandaag in Nederland te koop

Vanaf vandaag is het mogelijk om de nieuwste telefoon in de Galaxy S -lijn te kopen. De Galaxy S5 zal ongetwijfeld weer een enorm verkoopsucces worden en dit is niet in de laatste plaats te danken aan het enorme marketingbudget dat Samsung hiervoor vrij maakt. De Galaxy S5 heeft een 5,1 inch full-hd scherm, heeft 2 GB werkgeheugen en een zeer snelle quad-core processor. De telefoon heeft een adviesprijs van €699,- en is beschikbaar in het zwart, wit, blauw en goud.

Remember the Umbrella

9
Gemiddelde: 9 (1 stem)
Voor Android

Remember the Umbrella is een leuke en nuttige app die eigenlijk maar één ding doet: jou waarschuwen dat je een paraplu mee moet nemen wanneer je de deur uit gaat en het wel eens kon gaan regenen. De app werkt heel eenvoudig. Je stelt in wanneer je weg moet, bijvoorbeeld naar je werk of een andere afspraak, en de app houdt vervolgens het weerbericht in de gaten.

Maps Measure

0
Nog geen stemmen
Voor Android

Wanneer je snel even een afstand op de kaart wilt checken, of het oppervlak van een bepaald gebied, dan is Maps Measure een erg handige app. Maps Measure is een app voor Android waarmee je heel eenvoudig afstanden kunt bepalen van a naar b. De app maakt gebruik van Google Maps en het werkt heel simpel.

Frequency: App Usage Tracking

0
Nog geen stemmen
Voor Android

Frequency is een app voor Android die je laat zien welke apps je allemaal gebruikt en hoe lang je deze apps gebruikt. De app houdt dit voor je bij en geeft een duidelijk overzicht. Zit je bijvoorbeeld altijd een bepaald spelletje te spelen op je telefoon, dan kan je met deze app zien hoe veel tijd je hier aan besteed hebt de afgelopen week, of maand.

Kingsoft Office

6.86111
Gemiddelde: 6.9 (36 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 
Kingsoft Office is nu ook voor iPhone en iPad beschikbaar

Office-bestanden openen en bewerken op je smartphone of tablet is niet altijd makkelijk. Veel office-apps zijn duur of bieden in de gratis versie alleen viewer-mogelijkheden. Kingsoft Office is anders: dit is een van de betere gratis app om Word-documenten, Excel-spreadsheets en PowerPoint-presentaties te bekijken én te bewerken.

Microsoft Office Mobile

0
Nog geen stemmen
Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 
Microsoft Office Mobile is vanaf nu gratis voor bewerken Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden op iPhone en Android smartphone

Microsoft Office Mobile is - na de aankondiging van de betaalde Word, Excel en PowerPoint voor iPad - nu geheel gratis, voor zowel bekijken als bewerken van documenten! Je hebt dus de volledig functionele Microsoft Office app gratis beschikbaar voor je iPhone en Android smartphone.

Microsoft brengt Word, Excel en PowerPoint voor iPad uit, Office Mobile voor iPhone en Android smartphones gratis geworden

Vanaf vandaag is Microsoft Office beschikbaar voor de iPad. De apps voor Word, Excel en PowerPoint zijn speciaal aangepast voor het touchscreen van de iPad. De viewer-functie is gratis op iPad, voor editen van bestanden is een abonnement nodig. Het voorheen betaalde Microsoft Office Mobile voor iPhone en Android smartphones is nu wel geheel gratis geworden voor bekijken én bewerken van documenten, spreadsheets en presentaties.

HTC presenteert nieuwe HTC One

Gisteren heeft HTC de opvolger van de HTC One gepresenteerd. De HTC One M8, zoals het toestel nu heet, lijkt sterk op zijn voorganger met een aluminium behuizing en grote speakers aan de voorkant. De One M8 beschikt over de nieuwste quad core Snapdragon 801 processor, heeft 2 GB werkgeheugen en beschikt over een full HD 5 inch scherm, iets groter dan het 4,7 inch scherm van zijn voorganger.

Room for thought

10
Gemiddelde: 10 (1 stem)
Voor Android, iPhone en iPad

Maak met Room for thought een mooi en origineel eigen fotodagboek. Met Room for thought krijg je elke dag op een willekeurig moment een melding: "pic your moment now". Wanneer je deze melding opent krijg je een paar seconden de tijd om een foto te nemen van wat je op dat moment aan het doen bent.

Pagina's