Gratis Android apps downloaden

Hieronder vind je de beste gratis apps voor Android telefoons en tablets. Je kunt een Categorie kiezen en de apps rangschikken op de datum dat ze toegevoegd zijn (met de nieuwste bovenaan) of op populariteit (met de meest bekeken apps bovenaan).

TwoDots

Voor Android, iPhone en iPad

TwoDots is een verslavend spel van de makers van Dots. Het spel heeft veel weg van Candy Crush, maar ziet er compleet anders uit. Het spelelement lijkt er wel sterk op. Door stippen met dezelfde kleur met elkaar te verbinden speel je de stippen weg. Elk level heeft een bepaald doel wat behaald moet worden. Een doel kan bijvoorbeeld zijn om in een bepaald aantal zetten 30 rode en 30 blauwe stippen weg te spelen en de doelen die je moet behalen worden elk level moeilijker.

Angry Birds Transformers

Voor Android, iPhone en iPad

Angry Birds Transformers is het zoveelste spel met Angry Birds in de hoofdrol, maar hoe je het ook bekijkt, de Angry Birds games zijn eigenlijk altijd behoorlijk goed. Dat is bij Angry Birds Transformers niet anders. In dit spel loop je van links naar rechts over je scherm en schiet je op alle vijandige groene varkens die je tegenkomt.

BrainWars

Voor Android, iPhone en iPad

BrainWars is een spel waarin je het opneemt tegen spelers over de hele wereld in korte "brain teasers". Dit zijn korte spelletjes waarbij concentratie heel belangrijk is. Onthoud bijvoorbeeld een bepaalde volgorde, los een sommetje op, of kies de juiste kleur.

Microsoft Word

Voor iPhone en iPad
Actueel: 

Met Word voor iOS kunnen je nu ook gratis documenten maken én bewerken

Met Microsoft Word voor iPhone en iPad kun je sinds november 2014 gratis documenten bekijken, aanmaken én bewerken. Zonder Office 365 abonnement. De app heeft nu op je iPhone en iPad ook dezelfde functionaliteit.

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile

Voor Android, iPhone en iPad

RollerCoaster Tycoon zal bij de meeste mensen wel bekend zijn. Dit spel waarbij je je eigen pretpark kon bouwen was een hit op de computer. Nu is er ook een mobiele versie om te spelen op je telefoon of tablet met hetzelfde doel; bouw een zo mooi en groot mogelijk pretpark met de meest waanzinnige achtbanen. Je kunt attracties en etenskraampjes bouwen en achtbanen kan je zelf ontwerpen. Hoe groter je park wordt, des te meer geld je verdient en ook komen er meer mensen naar je park.

BBM BlackBerry Messenger

Voor Android, iPhone en iPad, BlackBerry en Windows Phone
Actueel: 

Nieuwe functies van BBM zijn het intrekken van berichten en het instellen van een tijdslimiet

De bekende BlackBerry Messenger ('pingen') is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android telefoons. Met BBM kun je gratis cross platform berichten sturen naar BlackBerry, Android smartphones en iDevices. BlackBerry Messenger moet hiermee gaan concurreren met WhatsApp.

RETRY

Voor Android, iPhone en iPad

De makers van de populaire Angry Birds spellen hebben een nieuwe game uitgebracht die sterk geinspireerd is op Flappy Bird. Dat wil niet zeggen dat ze simpelweg Flappy Bird hebben nageaapt. In RETRY bestuur je een vliegtuigje dat je veilig naar het einde van het level moet begeleiden. De besturing is simpel: Door op het scherm te tikken gaat het vliegtuigje omhoog en laat je los, dan daalt het vliegtuigje weer.

NPO Zapp

Voor Android, iPhone en iPad

NPO Zapp is de Uitzending gemist voor de kinderprogramma's van Zappelin. Je kunt met deze app de programma's van Zappelin op NPO 1 en 3 terugzien. Ook kun je - afhankelijk van de rechten - sommige uitzendingen live bekijken.

Spider-Man Unlimited

Voor Android, iPhone en iPad en Windows Phone


Spider-Man Unlimited is een zogenaamde endless runner game, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Temple Run en Subway Surfers. In dit soort spellen ren je over een parcours en moet je obstakels ontwijken en vijanden verslaan. Spider-Man Unlimited ziet er erg mooi uit en heeft een leuke cartoon-achtige look waardoor het behoorlijk op de tekeningen in een stripboek lijkt. Het spel zit vol actie en je zult steeds snel moeten reageren om niet tegen vijanden en andere opstakels op te botsen.

Pagina's