VLC

Gemiddelde: 6 (53 stemmen)
Voor Android, iPhone en iPad
Actueel: 

VLC voor iPhone en iPad heeft een geheel nieuwe interface die aansluit bij iOS 7

De populaire VLC media player app speelt bijna elk video-bestand af. Waar andere mediaspelers maar een beperkt aantal video-formaten aankunnen, kun je met VLC praktisch alle filmpjes en streams bekijken. VLC is op pc's al jaren een van de meestgebruikte mediaspelers en de VLC app is nu weer beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Sinds juli 2013 is VLC namelijk weer terug in de app store van Apple, na een afwezigheid van drie jaar. En behalve VLC voor iOS is er ook een beta-versie van VLC voor Android.

VLC kan behalve verscheidene video-formaten ook streams afspelen. Bovendien heeft VLC voor iOS Dropbox-integratie en WiFi-upload.

Reacties

Ik heb de originele vlc die door Apple is verwijderd. Deze staat inmiddels ook al op mijn iPad 3. Ik heb mijn iPad niet gejailbreakt.

Als ik naar de site ga en hem wil downloaden komt er te staan dat safari het bestand niet kan downloaden? Ik heb een iPad 2 Wii 16 GBA

Op mijn iPad met iOS 7.1 had ik "VLC player voor iOS" versie 2.2 gedownload. Daarmee kon ik de vergaderingen van de Eerste en Tweede Kamer via streams volgen. Dat ging perfect. Enige weken/maanden geleden vond er een update plaats naar versie 2.3 en toen was het feest afgelopen. Ik zag en hoorde niets meer. Kan iemand mij vertellen hoe dat komt en wat ik eraan moet doen om het probleem op te lossen. Alvast bedankt.

Reageren